Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzem meg vele az Amerikai szépség című filmet?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, és lesz alkalmam, hogy megnézzünk majd ketten egy filmet. Szerintetek az Amerikai szépség című film jó lenne? Azt szeretném, hogy hozzámbújjon.2014. jan. 28. 19:10
11/13 A kérdező kommentje:
"Ha láttad a filmet, akkor érted, h h értem, h "nehéz film". Nem egy laza vígjáték, hanem keményebb dolgok húzódnak meg a háttérben, mint szüzesség elvesztése, etika, melegség, apa-fia kapcsolat, egyáltalán az emberi kapcsolatok, bizalom, stb...."
Igazad van, de én nem is laza vígjátékot akarok nézni vele, amit végigröhögünk és annyi
2014. jan. 28. 19:23
12/13 anonim válasza:
Megértelek... hmmm, a Memento, Az árva, Azonosság, Fracture, Limitless - ezek mind-mind jó filmek. Egyik se laza vígjáték:) Ja, és a Conjouring is jóóó:)
13/13 A kérdező kommentje:
"Megértelek... hmmm, a Memento, Az árva, Azonosság, Fracture, Limitless - ezek mind-mind jó filmek. Egyik se laza vígjáték:) Ja, és a Conjouring is jóóó:)"
Megnéztem, hogy kb. miről szólnak ezek a filmek, lehet, hogy hozzámbújna, de nem túl romantikus filmek. Lehet, hogy nem tetszene neki. Majd megkérdezem, hogy szereti-e a thrillereket, és ha igen, lehet, hogy ezek közül választok vagy választunk.
2014. jan. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!