Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szeretitek a mini szoknyát, Ti elégedettek vahytok a lábatokkal?
Figyelt kérdés
Szeretitek, ha megbámulják?2014. jan. 28. 11:57
1/8 anonim válasza:
Én nem vagyok elégedett. A fiú ismerőseim igen..... :p
3/8 anonim válasza:
Nem hordok miniszoknyát, jobban preferálom a forrónacit. Baromi elégedett vagyok, elég régóta küzdök érte, hogy ilyen lábam legyen.
4/8 anonim válasza:
Igen, elégedett vagyok vele. Nőies, hosszú lábaim vannak, de nem piszkafa, hanem kicsit izmosabb, formásabb.
Szeretek szoknyát hordani, és nem zavar ha néznek, de ha már nyálcsorgatva bámulnak például munkásemberek, és fütyülgetnek, meg beszólogatnak, azt ki nem állhatom.
Ha diszkréten jelzik, hogy jól áll, meg szexi, akkor imponál, nagyon is.
5/8 anonim válasza:
Igen, elégedett, és még küzdenem sem kell érte. :)
6/8 anonim válasza:
Tökéletesen, a magasságomhoz képest (155 cm) elég hosszúak és formásak.
Viszont a lábaimon nagyon sok seb van (nem bántottam magam) ami nem mutat sajnos valami szépen.
15/L
7/8 anonim válasza:
Igen szeretem ha bámulják a lábam.Ja a miniszoknyát imádom.
8/8 anonim válasza:
Nekem túl izmos a vádlim, nem nagyon szeretem mutogatni mert sztem nem nőies. De ettől függetlenül szoktam nyáron szoknyát hordani. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!