Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12-15 éves fiúk! Nektek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-15 éves fiúk! Nektek bejön az ilyen?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy lányt a megállóban, aki energiaitalt ivott és cigizett. Kb. Olyan 13-14 éves forma lány volt. Nektek bejön az ilyen? Nekem nem, de am. Nem volt olyan csúnya, de nem kellene.

13/F

Köszi a válaszokat!

2014. jan. 27. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem lenne gáz ha 4-5 évvel idősebb lenne!
2014. jan. 27. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha még kávét inna legalább...
2014. jan. 27. 20:44
 13/17 anonim válasza:
nagyon nem 13/f
2014. jan. 28. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ha 5-6 évvel idősebb lenne, akkor jobban beleillene a lehetőségeimbe. De maradjunk a kérdésben említett 13 évnél. (a kora miatt esélytelen, de most csak az E-italra és a cigire figyelve:) Miért ne? Legalább lenne kitől tarhálni bagót xĐ
2014. jan. 29. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Most mindenki mondogathatja h ilyen meg olyan lehetett a csaj. De ha vki ennyi idősen cigizik és látszik h a szülei nem törődnek vele, akkor az inkább a szülők hibája és a szülők nevelési formája. Erről nem a lány tehet, más szülők másra nevelték volna.

Igen, ha ezek alapján kéne eldöntenem, akkor tényleg nem kellene. Mint ahogy senkinek sem, szintén ezek alapján.

Csak ahhoz h teljesen "eldöntsem", az nem azon múlik h cigizik-e vagy nem, hanem h meg fog-e benne vmi vagy nem.

Jó igen jobb lenne ha nem cigizne (nekem személy szerint), de vannak más emberek (fiúk), akik hasonlóan cigiznek, náluk ez a cigis kérdés fel se merül.

2014. jan. 29. 19:51
 16/17 anonim válasza:
Eggyártalán nem biztos h a szülö hibája én is cigizeek mégsem anyám tehet rola ö nevelt de vannak problémák amit valahol le kell vezetni(vannak betegségek is amik gyógyithatatlanok és nagy szenvedést okoznakPl.:Chron betegség,gyogyithatatlan vagy aki innikezd van aki cigizni én cigizni kezdtem).Az energiaitalrol meg annyit h az még mindig jobbmint a pia.De az biztos h nem a megálloban kéne cigiznie.1 tilos 2 gyökérség
2014. jan. 30. 23:21
 17/17 anonim válasza:
Nem... cigi szaga van valószínüleg... az energiaitalt elnézném.de a xigit tuti nem... és normális lányok energiaitalt sem isznak 13/f
2014. febr. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!