Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/41 anonim válasza:
szerintem ez egy iszonyat dagadt csajnak a lábfeje...
amúgy nem tetszik
22/41 anonim válasza:
Nem,mert kb. olyan mint egy sertésnek a csülke.. bocsi.. Amúgy nem vagyok lábfétises,de azért egy szép lábfej az be tud indítani.. Nos hát ez nem olyan.. egyáltalán..
24/41 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, aranyos. Bár engem a lábfej nem nagyon érdekel, inkább a comb és a lábszár. Arról nem raksz fel képet? :)
25/41 anonim válasza:
nmem annyira, kicsi és tömszi, a lábujjak sem esztétikusak
igazából én csak a barátnőm lábát tartom nagyon szépnek, mert szeretem őt, és a lábát is :)
26/41 anonim válasza:
aztaku.va, kifordult a bokád, hogy így feldagadt? vagy alapból ilyen zsíros még a lábfejed is? bocs, de egyáltalán nem szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!