Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol?
Figyelt kérdés
Most jelenleg Hollandiaban elek..Van itt egy ismerosom is aki Magyarorszagon ott lakik ahol en..Neki pedig van egy haverja aki nekem nagyon bejon..Korulbelul egy hete mindig jonnek ertem es elmegyunk setalni meg bemegyunk hozzajuk...De van egy problema velem egyszeruen meglatom az ismerosomnek a haverjat es egy szo sem jon ki a szamom es sztem ez olyan ciki h csak neman ulok ott naluk...Mindig kinalnak mindennel es en sose kerek semmibol...Nem tudom miert vgyok ilyen felenk..Ma pedig olyan szomoru voltam mert nem jottek ertem de nem tudom miert pedig megigertek..Tegnap az ismerosomnek a haverja mondta h akkor majd holnap...es adott nekem egy tic tacot is azt mondta ajandek neked...En egyebkent 14 eves lany vagyok o pedig 21 eves..jo most majd gondolom jonnek azok a valaszok h tul idos hozzam meg ilyesmi.meg ha ossze is jonnek akkor csak a szexre menne..O nem olyan egyaltalan es igen is sztem vannak olyan pasik akik tenyleg nem csak arra mennek..!Lenyegeben csak arra szeretnek valaszt kapni hogy hogyan probaljak a pasi elott megnyilni h vegre merjek beszelni, es hogy tudnam elerni nala h meg tetszedjek neki, mit csinaljak?? Elore is bocsi h ilyen erthetetlenul fogalmaztam..de remelem ertitek es elore is koszi a valaszokat..:)2009. dec. 4. 22:06
1/1 anonim válasza:
Egy 21 éves srác sosem fog komolyan venni egy 14 éves gyereket. Ez az igazság. Számára még csak egy gyerek vagy. Ez így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!