Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavar ha büdös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar ha büdös a punci?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
* sem büdös
2009. dec. 5. 08:42
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Minden puncinak van egy egyéni jellegzetes szaga/illata. Ha a higiéniás előírásokat betartod, és midnen nap legalább egyszer alaposan megmosod (persze ha reggel megmostad és estére büdösnek érzed akkor valószínüleg az is), akkor elképzelhetőnek tartom, hogy csak te érzed büdösnek. A lányok általában nem szeretik a saját szagukat, ellenben a férfiaknak tetszik.

Én azt mondom, hogy reggel mindenképp fürödj, valamint ha suli/meló után akarsz szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor újra tedd meg.

Megjegyzés: egy büdös puncinál nincsen kiábrándítóbb..

2009. dec. 6. 11:16
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
A tegnapi 08.41-es vagyok. Lehet, hogy Te büdösnek érzed a puncid, de szerelmed a világ legjobb illatának érzi a puncid illatát.
2009. dec. 6. 14:06
 14/29 anonim ***** válasza:
51%
...ekkora baromságot csak egy fiú kérdezhetett szerintem...
2009. dec. 9. 12:24
 15/29 anonim ***** válasza:
36%
En szeretem,foleg ha meg kakacsimbokok lognak a 6centis bundarol.
2009. dec. 9. 16:30
 16/29 anonim válasza:
90%

hát szerintem is fiú kérdezte.

De szerintem is egyértelműen kiábrándító.

Én fiú vagyok, és a kedvesemmel együtt, a melóhelyen is, és itthon is intim törlőkendőt használunk WC használat után ez a legjobb megoldás. Fél nap után is kicsit kellemetlen lehet.

A punci illatos hozzászólások tetszettek. Az a legfincsibb.

Állítólag a csajoknak is ízlik a farokillat mármint ami illatos. :)

csajok érdekelne ti mit mondtok erről!?

2009. dec. 11. 05:56
 17/29 anonim ***** válasza:
80%
Off: Azt,hogy a barátom farkának van egy jellegzetes illata,amit nagyon szeretek!
2009. dec. 12. 13:11
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

Nemtudom, én eddig csak egy finom illatú farokkal találkoztam, pedig találkoztam párral. Az a srác azonban intim törlőkendőt használt minden pisilés után, nem csak lecsöpögtette. Amúgy engem ez is zavar. Miért nem törlik mega fiúk a farkukat pisi után:?Mármint nem mindegyik, Írok is egy ilyen kérdést.

On: Nekem sem tetszik a puncim szaga. Főleg nem szex után.

2009. dec. 12. 13:56
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a közepes a legillatosabb...

Ne legyen róla lemosva minden szag,de ne is bűzölögjön...ENgem nagyon felizgat az az illat :))

2009. dec. 12. 14:32
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
van akinek erősebb muff szaga van de ízlések és pofonok volt már olyan lehúztam a bugyit és homlokon csapott a szag:P
2009. dec. 12. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!