Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimális testzsírral, de izmosan lehet egy nő nőies?
Én kondizom, nekem mindkettő belefér. Szeretem az izmos, formás nőket. Ez számomra, abszolút nőies.
Egy "átlagos" testalkatú férfinek viszont nem biztos, hogy bejön.
Jézusom, mi az istennyila az első? :)
Viszont a második nagyon rendben van. Ismerek pár sziklamászó csajt, finoman szólva fittek és az izmaik sem hivalkodóak. Abszolút nőies jelenségek.
Na majd pont egy Bella Falconi-alakkal nem tudsz majd pasit fogni? :D Már ha a közelébe kerülsz is nyáltenger marad utánad. Olyan úgyse tudnál lenni, mert Bella egy kivételes jelenség, de ha megközelíted, már nagyon jó vagy.
Természetesen lehet izmosan is egy nő nőies, a nőiesség még több más tényezőtől is függ.
Mindenkinek megfelelni meg úgyse fogsz, az ízlés egy dolog, de sajna sok az olyan ember, aki szánalmasnak tartja a munkát és az elhivatottságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!