Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minimális testzsírral, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimális testzsírral, de izmosan lehet egy nő nőies?

Figyelt kérdés
Az izmoson azt értem maximum, amit naturalban el lehet érni egy nőnek.
2014. jan. 25. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Mutathatnál egy képet, hogy mire gondolsz.
2014. jan. 25. 11:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Egy izmosabb és egy kevésbé izmos változat:

[link]

[link]

Inkább a zsír lenne a lényeg.

2014. jan. 25. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Én kondizom, nekem mindkettő belefér. Szeretem az izmos, formás nőket. Ez számomra, abszolút nőies.

Egy "átlagos" testalkatú férfinek viszont nem biztos, hogy bejön.

2014. jan. 25. 12:13
 4/10 anti paladin ***** válasza:

Jézusom, mi az istennyila az első? :)

Viszont a második nagyon rendben van. Ismerek pár sziklamászó csajt, finoman szólva fittek és az izmaik sem hivalkodóak. Abszolút nőies jelenségek.

2014. jan. 25. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első szerintem nem nőies, a második az, de a legjobb lenne, ha hízna egy kicsit.
2014. jan. 25. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Pfffff!
2014. jan. 25. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Szép :)
2014. jan. 25. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettõ tetszik, szerintem nõies!
2014. jan. 25. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Na majd pont egy Bella Falconi-alakkal nem tudsz majd pasit fogni? :D Már ha a közelébe kerülsz is nyáltenger marad utánad. Olyan úgyse tudnál lenni, mert Bella egy kivételes jelenség, de ha megközelíted, már nagyon jó vagy.

Természetesen lehet izmosan is egy nő nőies, a nőiesség még több más tényezőtől is függ.

Mindenkinek megfelelni meg úgyse fogsz, az ízlés egy dolog, de sajna sok az olyan ember, aki szánalmasnak tartja a munkát és az elhivatottságot.

2014. jan. 25. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
hogyne, csak olyat kell találni akinek tetszik. személy szerint mindkét linkelt csaj tetszik.
2014. jan. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!