Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van még így, hogy gyereknek tűnik, közben már rég felnőtt? Olyan babaarcom van, hiába vagyok 33 éves. Nincs barátnőm sem. Hogyan lehetne barátnőt szerezni? Próbáljak meg szakállt növeszteni?
En is joval fiatalabbnak tunok a koromnal, nagyon finom arcvonasaim vannak (genetikus a dolog, a szuleim is joval fiatalabbnak neznek ki), amit en borostaval/szakallal szoktam kicsit alakitani, mert eleve nem szeretek borotvalkozni es igy erzem jobban magam.
Novessz szakallat, ha gondolod, egy probat meger, de alapvetoen a dolog kevesbe a kinezeten, mint inkabb a kiallason, fellepesen, viselkedesen, gesztusokon, stiluson, hozzaallason, egeszseges onkepen mulik. Ha nagyon szorongsz a fiatalos vonasaid miatt, az ranyomhatja a belyeget a viselkedesre is, a "felnottseg" pedig inkabb belso tenyezokon mulik.
Hát ez az, hogy olyan kicsi a szakállam, hogy emiatt iskolásnak is elmennék. Hiába várok, hogy nőjön. Bajszom meg egyenesen semmi. A Mari néninek is több bajsza van, mint nekem.
Hiába a kiállásom, ba...hatom. Este úgyis itt állok egyedül, senki nem emlékszik rám estére.
Errefel a szép nőket rózsaszín pólósok nyúlják le. De mindegy, beletörődni olcsóbb, mint idegeskedni, ami megbetegít. Kész, ez van. Éljen a metál, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!