Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel bosszúlhatnám meg az exem?
Nem ajánlok valami nagyon kemény bosszút, amivel nagy fájdalmat okozol neki,mert
1, akkor lemész a r*b*nc meg annak a k*cs*gnek a szintjére
2, hidd el, tapasztalat, nagyon nagy bűntudatod lenne. ellenem is tettek sok durva dolgot,rühelltem az exem pofáját, de megbántam utána hogy fájdalmat okoztam.
Névtelenül idegesíteni viszont nem vészes! (Szerintem, de ha nem muszáj , ne csináld)
Nagyon figyelj, hogy ne bukj le, akármilyen kis csínytevésnek látszik a dolog jelenleg. A mostani barátomat feltette az exe egy meleg oldalra, mert "volt pofája otthagyni" miután megcsalta. A csajt megverték jópáran, nem barátom utasítására, csak van néhány beteg haverja, akik nagyon a szívükre vették. Mellesleg azóta a fél város le tudná köpni. Szóval vigyázz tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!