Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan ritkák az okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritkák az okos, intelligens, de jóképű férfiak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 21:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 ASOT ***** válasza:

Igen sokaknak van párja az tény. Sőt nagyon sok embertől ezt hallani, jajj neki is meg neki is párja van most lesz velem....

De néha az emberek csak azokat veszik észre akiknek párjuk van, néha akaratukon kívül észre sem vesznek másokat,

2014. jan. 24. 21:26
 32/62 anonim ***** válasza:
Költőnő az egyik legértelmesebb ember, akit ismerek :) Még akkor is ha tudom hogy nem nekem szólt a dícsérete :)
2014. jan. 24. 21:27
 33/62 A kérdező kommentje:
Az esetek 90 %-ában sosem tudom előre, hogy az illetőnek van barátnője, mindig utólag tudom meg/látom. Olyan rossz érzés, mintha a sors azt akarná, hogy sose legyek szerelmes.
2014. jan. 24. 21:28
 34/62 Költőnő? ***** válasza:
persze, én mkit imádolok itt :)
 35/62 anonim ***** válasza:
Ritkák a normális nők is, mint a fehér holló!
 36/62 anonim ***** válasza:
én szívesen feleségül venném költőnőt, ha nem lenne olyan öreg :)
2014. jan. 24. 21:29
 37/62 anonim ***** válasza:

Rám egyébként jellemzőek azok a tulajdonságok, amiket leírtál szerintem. Jóképűséget nem tudom, de azt írtad... :D Nem azért, mert ismerkedni szeretnék, sajnos Nekem a belsővel együtt a külső is épp oly fontos, és... hja, már csak ezért nem írok rá itt senkire, nem tudom hol lakik, meg full zsákbamacska ( főleg az én fejemmel, és itt most nem szószerint kell érteni ) meg tanulni is szeretnék még és így nem tudom mennyire lenne időm egy kapcsolathoz.:D

De egyébként én is ismerek olyat aki normális és jóképű! Szóval van-van.. ne add fel!:))

19/f

38/62 ASOT ***** válasza:

Na és mindezt hol tapasztalod? hol ismerkedsz?

Vagy előbb mindenkinél magánnyomozást folytatsz?

39/62 Költőnő? ***** válasza:
najóvan, ne ironizáljatok, elég volt :))
2014. jan. 24. 21:30
 40/62 anonim ***** válasza:

Szivem! Akkor mi egymásnak lettünk teremtve!

Én ééén haaad én lécci lécci haaad! Én okos vagyok és értelmes és nagyon jóképű is!

2014. jan. 24. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!