Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
Barna,vállig érő a hajam, zöld a szemem.
Nem vagyok vékony...(szerintem nem vagyok annyira duci)
Okosnak tartom magam,de nem egoizmus. Félig más nemzetiségű vagyok,de ezt nem szeretném leírni,mert lenéznének az emberek...
Mit gondoltok az ilyen lányokról?
(ha kell küldök képet) :)
12/L
2014. jan. 24. 19:11
11/15 A kérdező kommentje:
Nem "rajoskodok"...
És mondtam h nem egoizmus. De Ti biztosan jobbak vagytok,ha ilyeneket írtok.:)
2014. jan. 24. 19:22
12/15 anonim válasza:
Ebből nem nagyon lehet mondani véleményt. Képet küldesz? :)
13/15 anonim válasza:
"De Ti biztosan jobbak vagytok,ha ilyeneket írtok.:)"
Ha feltettél egy ilyen kérdést, mégis milyen válaszokat vártál? Teljesen átlagos lehetsz, képet pedig nem kérek 12 éves kislányokról.
14/15 anonim válasza:
Ha feltettél egy kérdést, viseld el a negatív kritikát is.
Am szerintem is áltagos lehetsz. 12 évesen mindenki kitünő még. És ilyen leírás alapján mindenki szépségkirálynő típus.
15/15 anonim válasza:
12 évesen tisztában vagy az egoizmus fogalmával, vagy csak dobálózol vele, hogy "nagynak" tűnj? Szerintem sem kéne még ezzel az kategóriával foglalkoznod ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!