Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódni egy antipatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódni egy antipatikus személyhez? Vagy ez mi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem értem, hogy mi zajlik most bennem, nagyon össze vagyok zavarodva. Volt egy pasi, akibe teljesen bele voltam zúgva, de valahogy megváltozott idő közben és annyira antipatikus lett számomra.

Teljesen elhatároltam magam tőle, de most eltelt egy év, és nagyon furcsán érzem magam. Még mindig nem szimpatikus a stílusa és kicsit sem vagyunk egy hullámhosszon. Legtöbbször inkább tűnik/viselkedik bunkón, mégis amikor néha kedves, boldog vagyok. Ráadásul ha a közelében vagyok, úgy érzem, hogy nagyon vonz. Amikor meglátom (akár csak messzebbről), kicsit megörülök neki, mintha még egy picit a lélegzetem is elállna abban a pillanatban, és nem tudom nem őt nézni. De emberileg mégis antipatikus, ezért nem értem, hogy akkor ez pontosan mi is lehet.

Szerintetek miért van ez?

Légyszi csak normális válaszokat adjatok! Köszönöm előre is!

2014. jan. 24. 16:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem arra értettem a bunkóságot, hogy nem beszélget velem :D , hanem arra, hogy rám se hederít.

Egyébként igen, felettem áll munkában, viszont a beszólása akkor sem volt helyén való, most nem szeretném konkrétan elmesélni, de olyanba szólt bele, amihez neki nem lett volna köze. És nem olyan "keményen" adta elő, de burkoltan elég rossz volt az a megjegyzés. Szóval ezért sem tudom eldönteni, hogy vajon tetszem-e neki vagy mi van. :)

2014. jan. 24. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor derítsd ki, hogy mi van!
2014. jan. 24. 18:18
 13/15 A kérdező kommentje:
De hogyan? Szerinted mit kéne csinálnom? Nem akarom zavarni őt.
2014. jan. 24. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Keresd az alkalmat, hogy mikor tudnád egy pillanatra félrevonni és esetleg mondd meg neki, hogy szívesen megismerkednél vele. Én férfiként legalább is az egyenes, tiszta beszéd híve vagyok. Fölösleges szórakozni, szerintem.

De ha ez túl közvetlen számodra, akkor "kifinomultabb" módszereket is kitalálhatsz. Pl keresed az alkalmat, amikor tudtok beszélgetni és megpróbálsz közelebb kerülni. Ehhez nem kell annyi bátorság az igaz, de megnehezíted a dolgokat.

Amúgy meg ha feletted áll, akkor simán lehet, hogy csak mint kollégát figyel téged olykor-olykor. DE ha meg ennyire tetszik, akkor semmi akadály, hogy kezdeményezz. Legrosszabb esetben nem lesz semmi. Legalább tudni fogod és nem fogsz ezen agyalni. De tégy amit jónak látsz, én csak leírtam mit gondolok.

2014. jan. 24. 18:42
 15/15 A kérdező kommentje:

De ha mint kollégát figyel olykor-olykor, akkor miért kapja el a tekintetét kicsit "ijedten" ?

Na mindegy inkább, így is sokat segítettél, nem akarlak itt a h*lye kérdéseimmel zaklatni. :D

Megpróbálok majd közelebb férkőzni, aztán ha úgy látom, hogy annyira nem zavarja, akkor beszélek vele. És köszönöm a segítséget! :)

2014. jan. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!