Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alakomról? (képek lent)
Rendszeresen sportolok, de csak hobbi szinten.
21/N
Nem tudom mi baj a karommal, sok embernek látszanak az erei (lányoknak is), nekem kicsit jobban. Szerintem amúgy nálam genetika is, mert a lábamon is láthatóak. Én már megszoktam :)
Nem fogom csak azért takargatni a kezemet, mert mások szerint "jajj... nagyon eres". Főleg nem mondjuk nyáron 40 fokban :)
Abban igazatok van, hogy kicsit hízhatnék. Igyekszem megfogadni, s tenni is "érte", de én mindíg is ilyen vékony voltam világ életemben, pont ezért kezdtem el egyébként a testmozgást (futni szoktam, meg úszni, ill. zumba), mert ennélkül tényleg mindenki anorexiásnak nézne... :S
ugyan már. aki azt mondja, hogy ilyen testtel nem vagy egészséges az nem normális. biológiailag semmi baj nincs veled. akinek megfordul az agyába, hogy ez a csaj anorexiás, az diszkréten egy fa sz. ne akarj másoknak megfelelni.
én se szeretem a nagyon sportos-izmos csajokat. de te még bőven a határon belül vagy. az eres-szálkás izom pedig sokkal "többet ér", mint a lufi :)
20:06: sosem állítottam, hogy egy napon készültek, ma szerkesztettem őket (fejet kivágni, méretezni...), s így mentette el a program a mai dátummal.
Ha nagyon tudni akarod, akkor az első - tavaly aug, második júni-vagy júli, 3. decemberi, utolsó kettő pedíg szintén nyári
Szerintem nagyon vékony vagy, kb ennyi.
Hízhatnál. :D
jaj nem kérek belőled köszönöm
olyan beesett arcod meg vékony karod van mint egy haláltáborosnak akit épp visznek a krematóriumba
te tényleg az a kategória vagy hogy még az ágyból is kirugdosnálak mert szétböknek a csontjaid
az hogy valaki rendszeresen sportol nem egyenlő azzal hogy anorexiás (az a sok kilógó ér mert rásimul a bőröd a csontra hisz nincs más rajtad ijesztő)
melled nincs, hasizmod annál több, biztos segged sincs
a kutyám értékelne téged mert az szereti a csontot
nem bunkó vagyok hanem őszinte lehet lefele pontozgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!