Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borotválás. Miért bök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotválás. Miért bök?

Figyelt kérdés
Eleinte ollóval már kétszer levágtam a szőrt a nemi szervemről... Levágás után majd egy hétig kellemetlen, bökő, szúró érzésem volt a megritkított szörnél... Ez miért van? Van valami módszer, hogy ne fájjon vágás után?
2009. dec. 3. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden másnap lekapom a fürdés végén. Két percbe nem tart.
2009. dec. 3. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Hát barátom, ha valaki akkora f*sz, hogy ollóval vagdossa a p*csa szőrét, akkor tűrje is, hogy szúr néha...
2009. dec. 3. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Tilos ollóval vagdosni!Ne csináld!megsürüsödhet a szörszálad és meg vastgadohat!használj szörtelenitőkrémet az egy hétig tart a hatása,vagy epilátorral menj rajta végig de az fájdalmasabb vagy gyantáztasd le akár magadnak vagy kozmetikussal,de ez is fájdalmas de viszont egy hónapig nincs szőr,de ollót azt felejtsd el!
2009. dec. 3. 22:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Esetleg lehet enyhíteni a fájdalmat, különféle alsógatyák segítségével?
2009. dec. 3. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Annyi ésszel amennyi neked van, semmivel sem lehet enyhíteni a fájdalmat.
2009. dec. 3. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mért kell leszólni? Amúgy 8 éve már hogy én is használok ollót, persze nem egészen vágom le csak gyéritem vele. És képezeljétek azóta sem lett semmi bajom tőle. Főleg mert a bőrömhöz hozza sem ér az olló, attól még szépen le lehet azt nyirni. :)
2009. dec. 3. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Fiú és nekikezd ollóval. Nem oltás, ááá
2009. dec. 4. 02:54
 8/10 anonim ***** válasza:

nem vágom mi ebben a para... gondolom nem tövig vágta, csak vágott belöle

milyen alsogyatyót hordassz? nem lehet hogy a jo kis selymes bozontbol kicsit tüsibb lett, és a az alsonaci nyomja a börödhöz a mostmár nem selymes hanem "tüsis" bozontodat?

2009. dec. 5. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz, elsőnek muszáj valamivel lecsapni a bozontot, és más lehetőség az ollón kívül nem sok van. egyszerűbb először megszabadulni a nagyjától, aztán jöhet a többi, más módszerrel. amúgy majd hozzászokik a tested, eleinte viszket, mint a fene.
2009. dec. 6. 00:10
 10/10 anonim válasza:
Az olló a papír vágására van kitalálva és nem a nemiszervére.Szóval ne csodálkozz!
2009. dec. 6. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!