Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválás. Miért bök?
Figyelt kérdés
Eleinte ollóval már kétszer levágtam a szőrt a nemi szervemről... Levágás után majd egy hétig kellemetlen, bökő, szúró érzésem volt a megritkított szörnél... Ez miért van? Van valami módszer, hogy ne fájjon vágás után?2009. dec. 3. 22:25
1/10 anonim válasza:
Én minden másnap lekapom a fürdés végén. Két percbe nem tart.
2/10 anonim válasza:
Hát barátom, ha valaki akkora f*sz, hogy ollóval vagdossa a p*csa szőrét, akkor tűrje is, hogy szúr néha...
3/10 anonim válasza:
Tilos ollóval vagdosni!Ne csináld!megsürüsödhet a szörszálad és meg vastgadohat!használj szörtelenitőkrémet az egy hétig tart a hatása,vagy epilátorral menj rajta végig de az fájdalmasabb vagy gyantáztasd le akár magadnak vagy kozmetikussal,de ez is fájdalmas de viszont egy hónapig nincs szőr,de ollót azt felejtsd el!
4/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Esetleg lehet enyhíteni a fájdalmat, különféle alsógatyák segítségével?
2009. dec. 3. 22:44
5/10 anonim válasza:
Annyi ésszel amennyi neked van, semmivel sem lehet enyhíteni a fájdalmat.
6/10 anonim válasza:
Most mért kell leszólni? Amúgy 8 éve már hogy én is használok ollót, persze nem egészen vágom le csak gyéritem vele. És képezeljétek azóta sem lett semmi bajom tőle. Főleg mert a bőrömhöz hozza sem ér az olló, attól még szépen le lehet azt nyirni. :)
7/10 anonim válasza:
Fiú és nekikezd ollóval. Nem oltás, ááá
8/10 anonim válasza:
nem vágom mi ebben a para... gondolom nem tövig vágta, csak vágott belöle
milyen alsogyatyót hordassz? nem lehet hogy a jo kis selymes bozontbol kicsit tüsibb lett, és a az alsonaci nyomja a börödhöz a mostmár nem selymes hanem "tüsis" bozontodat?
9/10 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, elsőnek muszáj valamivel lecsapni a bozontot, és más lehetőség az ollón kívül nem sok van. egyszerűbb először megszabadulni a nagyjától, aztán jöhet a többi, más módszerrel. amúgy majd hozzászokik a tested, eleinte viszket, mint a fene.
10/10 anonim válasza:
Az olló a papír vágására van kitalálva és nem a nemiszervére.Szóval ne csodálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!