Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, számotokra mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, számotokra mit jelent, ha egy csaj rátoknéz, majd a cigerattátokra, odanyújtja a kezét, elveszi (ha nem esik le mit akar, nonverbálisan újra jelez mit szeretne), beleszív egyszer vagy kétszer jó mélyen, kifújja a füstöt, és visszaadja?

Figyelt kérdés

Lehet barátnő, havercsaj, buliból egy lány, egy ismerős ismerőse, vagy valaki vadidegen (??). Aki nem dohányzik.. tudjátok, akinek nem inge, ne vegye gatyára ;)

Mire utalhat ez a gesztus, helyzettől függően? Tegyük fel van rajtatok ruha, tehát nem szex utáni rágyújtás...

2014. jan. 23. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
azt, h hmva drága a cigi. még magamtól is sajnálom! :)
2014. jan. 23. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Tehát a csaj nem dohányzik. De azért jó mélyen beleslukkol kettőt... Annak a csajnak apám már olyan nikotinhiánya volt... Megkívánta a cigidet. Kocabagós. Nem akar egész szálakat szívni, mert vigyáz, hogy rá ne szokjon úgy isten igazából. Lehet, hogy bejössz neki, de hogy itt a cigi volt a lényeg az biztos:D Ettől függetlenül azt mondanám, hogy én nem szívnék bele a cigijébe annak a pasinak, akihez nem vonzódom nagyon, mert én fene finnyás vagyok arra, hogy kinek a nyála kerül a számba. De én lehet, hogy beteges vagyok, enni is csak az után vagyok hajlandó, akivel járunk.
2014. jan. 23. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem eleg egyertelmu.

En ilyesmit csak kacerkodasbol csinalnek, hogy kikezdjek a csavoval.

2014. jan. 30. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!