Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feszesebb, kerekebb mellek! Milyen módszereket ismertek?
Kislabda összeszorít magad előtt, egy másodpercig megtart, elenged, legalább 4x10, naponta.
(Kivételesen nem trollkodom, mert jobb melleket adni a világnak Istennek tetsző dolog. )
1. köszi a tippet:)
Az én tippem pedig a sok szex..nekem szebbek lettek a cicijeim tőle ;D
A mellizmok edzésétől várt mellfeszesedéssel csak az a gond, hogy az izmoknak nem sok köze van, a felettük elhelyezkedő zsírréteghez (igen, a mellszöveg nagy része - amellmirigyeket leszámítva - zsír).
Az urban legend, miszerint az izmok "tartják" a melleket, meg a többi, nem igaz. Csak bele kell nézni egy anatómia-könyvbe ( [link] A mell és a mellizom viszonya olyan, mintha egy vízzel teli lufit ráraknál a járdára, majd leszorítanád egy folpack-darabbal. Mindegy, hogy a lufi alatt mennyi beton van, ugyanúgy néz ki rajta.
Másik gyakori magyarázat, hogy a nagyobb mellizom kijjebb tartja a mellszövetet, így az adott mennyiségű bőr megfeszül. Ez pedig azért marhaság, mert ehhez annyi mellizmot kéne felpakolnia az adott hölgynek, ami nem fog menni napi 4*10 kislabdaszorítástól...
Az egyetlen - talán(!) - használható módszert a hideg/melegvizes váltott zuhany, ami magára a bőrre van hatással. Nyilván ez a hatás a kiindulási állapottól is függ, egy jobban megereszkedett mellen már ez sem tud segíteni.
Koszonom :)
A sok szex? :D
Most néztem, hogy a gyakori elcseszte a linket (a zárójelet is belevette a végén):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!