Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a pasiknál? Mit jelent, hogyan viszonyuljak hozzá?
Megismertem szeptemberben egy srácot, aznap este beszélgettünk sokat, flörtöltünk, megcsókolt. Se tapi, se semmi ilyesmi nem volt. Elkérte a telószámomat, megcsörgetett.
Amikor hazaértem írtam neki sms-t, válaszolt, pár sms után reggel mikor felkeltem (reggelre is volt egy sms), válaszoltam és felhívott. Beszélgettünk, bókolt stb.
Azóta pár sms váltás volt, legtöbbször én kezdeményeztem (kb 6x). Utána még 2x beszéltünk telefonon, egyik alkalommal 1tőle-1tőlem sms után hívott, másik alkalomnál egy "mizu" tartalmú sms után hívott.
Megbeszéltük, hogy találkozunk majd, de semmi nem lett belőle, nem beszéltünk róla.
Amikor beszéltünk, meg sms-ben is úgy tűnt, hogy érdeklem őt, szeretne tőlem többet is. Elszólta magát párszor, hogy szeretne jobban megismerni engem, beszélgetni velem. Ez leginkább az első telefonbeszélgetés alkalmával volt, de utána is kaptam jeleket és egyértelmű utalásokat arra hogy szeretne jobban megismerni.
De akkor miért nem keres, ha érdeklem őt (legalábbis az jön le, úgy viselkedik)?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!