Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy épp a párotokkal voltatok, és nem volt frissen leszedve a szőr az intim részeken?
Dehogy zavar!!! Én is csak nagyon rövidre szedem.
Amúgy is unalnas sokszor a teljesen csupasz.
30/F
volt.
ha pl. elmegyünk kirándulni és valami kulcsosházban éjszakázunk ahol épp egy kis forrás és kerti budi van, a szőröm lesz az utolsó gondom a nem látható helyeken. :)
meg én 2-3 naponta tudom csak borotválni, mert olyan érzékeny a bőröm hogy véres sebek lesznek rajta ha mindennap gyötröm.
de néha a barátommal mindennap találkozunk és szex is van.
ha zavarná, már vagy szólt volna vagy akkor nem akarna velem együtt lenni :) de még akkor is szexel velem ha menstruálok, tehát köztünk nem akadály egy pár mm-es szőr.
első kapcsolatomnál énis nagyon komolyan vettem ezt a minden találkozásnál legyen csupasz-t, de ott nem is volt valami nagy szerelem.
Volt.
Tedd fel magadnak a kérdést: akarsz olyan emberrel lenni, vele szeretkezni, vagy hosszú távú, komoly kapcsolatban lenni, aki undorodik tőled, amikor nem vagy éppen frissen szőrtelenítve, vagy esetleg el is várja tőled, hogy mindig csupasz legyél mindenhol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!