Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek egy 30-as nőt, akinek nem igazán volt és nem is igazán akart soha párkapcsolatot? Bővebben!
Szóval fiatal korában, huszonévesen sorra utasította el az udvarlóit, egy párkapcsolata volt élete során, nem csúnya (bár nekem nem tetszik, de én lány vagyok, de ez most nem is számít..)Huszonévesen kifejezetten bájos arca volt.
Önbizalmával soha nem volt gond, túl beszédes, túl jókedvű, magabiztos, barátkozó..Ne írjátok, hogy ne kutakodjak más életében, mert ez most lényegtelen, csak szeretném megérteni, mert ez ritka, hogy valaki szeressen egyedül lenni, rendben van önmagával, van egzisztenciája, és nem akar egyáltalán párkapcsolatot..
Nálam pl ez a gond, az önbizalom, ezért nincsen kapcsolatom, pedig szeretnék.
Nem hiszem, hogy jó egyedül esténként tévét nézni egész életünk során..Ti találkoztatok már ilyennel?
Nem igaz! Tényleg nem magamat írtam.
Nem vagyok se harmincas, se beszédes, se magabiztos..Önbizalomhiányban ellenben súlyosan szenvedek. Azt akartam megérteni, hogy valakinek tényleg nem vágyik szerelemre..
Nem tudom, hogy ismersz-e, ezek szerint akkor igen :)
Találkoztam ilyesmivel.
Ha így érez, annak valószínűleg az az oka, hogy hozzászokott, hogy magánéletében senkihez sem alkalmazkodnia, és ezt igényli. Igazából párral együtt élni, gyereket nevelni önzetlenséget és türelmet igényel.
Jobb nő, ha nem akar családot (férjet, gyereke(ke)t), komolyabb párkapcsolatot, akkor is talál könnyen férfit, aki heti pár alkalommal a tenyerén hordja, de szerintem normális lelkületű nő azért ennél többet akar.
36F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!