Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszolgálnak-e a szex üzletbe 14éveseket?
7-es vagyok, nem kötöszködésből, de:
A 10-es kivételével: dicsérjétek már meg, hogy jaj de ügyes vagy fiacskám, 14 évesen dugsz, de le van sz*rva, mert óvszerrel. Nem? Szerintem nem én vagyok a hülye, hanem reálisan kéne nézni. Ez a mai világ? Ez nem kifogás. Ez a mai szülők hibája. Nem rég találtam egy kérdést, visszakerestem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Nem én írtam, meg mielőtt bárki írna.
11-es vagyok, ez a nem tudom hanyasnak, a 15 éves sz*xpartner keresőnek szól.
Ennyire kib*szottul elcseszettek vagytok?!?
14 / 15 évesen sz*x és sz*xpartner? A szüleid mit szólnak hozzá? Még nincs gyerekem, de ha ennyire elcseszettek vagytok akkor nem is lesz ( ez a 15 éves sz*xpartner keresőre és a hozzájuk hasonlóakra vonatkozik ). Úristen! Itt már nem érdekel pontozás. A 10-est megértem, logikus, de ez? Nem ugyanaz egy 15 évesnek elmagyarázni, mint egy 15 évesnek csinálni! Ez 5-10 éve még borzasztó megvetés volt ( ilyen fiatalon ) és csak a c*gányok csinálták. Ez komoly? Ha igen, akkor szívesen elbeszélgetnék a szüleiddel. Ha tudnak róla, ha nem, adnék 1-2 nevelési tanácsot. Ha nem komoly, akkor nem itt meg a facebook-on kell menőzni, meg verni magad. Szégyelld magad. Te evolúciós zsákutca! Tudod mi egyáltalán az az evolúció? Úristen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!