Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavaró ha szex közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavaró ha szex közben szúrós a lábam?

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha sűrűn borotválja még szúrósabb lesz, sőt a szőrtüszői is begyulladhatnak.

Lézeres szőrtelenítés 200.000 ft 2 teljes lábra, drága előző.

Szerintem hagyd megnőni és gyantáztasd.. úgy vmennyire tovább marad sima.

2014. jan. 21. 10:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Ettől sűrűbben már nem tudom borotválni,minden nap szoktam,amikor nyaraltunk volt amikor napi 2x is leborotváltam.Néha megnövesztem és elmegyek gyantáztatni,de az erős vastag szőrök kitépése után rémesen néz ki,ráadásul 1 hét után már bújnak is ki a tüsik.
2014. jan. 21. 11:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Az előző válaszoló én vagyok,vagyis a kérdező,csak a tesóm gépéről írtam,véletlenül az ő nevében jelentkeztem be.
2014. jan. 21. 11:25
 14/18 anonim ***** válasza:
én lézeres(nem ipl) szőrtelenítést javaslok.
2014. jan. 21. 12:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs hormon probléma a háttérben? Máshol nem ilyen erőteljes a szőrzeted? Hány éves vagy?
2014. jan. 21. 12:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Sajnos lézeres,ipl es módszerekre nincs pénzem,talán majd...

Nincs hormonális problémám,ilyen alkat vagyok,genetikai eredetű,anya is ilyen,bár nem ennyire. Máshol is nagyon sok szőröm van és az a baj,hogy brutálisan erős,emiatt borzasztó gyorsan is nő.

2014. jan. 21. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Fekete? Már mint a szőr? Mert a fekete szokott ilyen erőteljes lenni.
2014. jan. 21. 12:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen,ez olyan hab a tortán,hogy még fekete is.
2014. jan. 21. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!