Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-től 10-ig mennyire vagy féltékeny?
Pencroft most megfogtál :D
Na nem úgy! :D
Mit takar nálad a "beteges féltékenykedő"?
Othello szindróma? :D
Tehát hazajön a boltból és hazugságvizsgálóra kötöd,majd kifaggatod?
Alapjáraton féltékenykedő típusnak gondoltam magam. Párom nem ad rá okot, és hogy pontosan mi is az az ok? Rájöttem, hogy nem az, ha szóba áll egy lánnyal... mert miért ne?
Ő eléggé féltékeny, és ez miatt rosszul éreztem magam párszor, nem azért mert bunkó velem, vagy idegrohamai vannak, csak szimplán rosszul érzem magam, ha megbántom azzal, hogy pl. beszélgetek egy férfival. Ilyenkor 'csak' szomorú... nem hibáztat, inkább zavarta az, hogy kiakad ilyenen. Ezt átbeszéltük... és ez által nem vagyok féltékeny már én se... régen se volt durva, sose néztem bele senkinek a telefonjába, e-mail-ba, vagy ilyesmi.
Szerintem senki ne kérje azt a párjától, hogy ne beszéljen lánnyal/fiúval... ne legyenek más nemű haverjai. Így nem lehet egy életet leélni... úgy viszont igen, hogy a bókokat elrakod magadnak, vannak más nemű barátaid, és van egy támogató társad, aki megbízik benned.
5
csak ha okot ad rá, pl flörtöl akkor féltékenykedek
Aki 0-kat, 1-ket meg 10-ket ír nyilvánvalóan nem tud skálázni. Az 5-6 az átlag.
Csak két típusban tudtok gondolni, vagy féltékenykedők vagytok vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!