Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás ex-szel? Jogos féltékenység?
Volt egy barátom 1.5 éve, akivel tipikus gyorsan jott gyorsan ment kapcsolatunk volt. Igazábol csak megtetszettünk egymásnak és belevetettük magunkat rögtön a kapcsolatba, hiába éltünk egymástól 100 km-re. 3 hétig tartott az egész - kicsit sem volt komoly, nem történt közöttünk semmi. Szakítás után - ami mindkét félről egyértelmű volt - haverok maradtunk, mert sok közös témánk van. Mostani barátommal 1 éve vagyunk együtt, nem engedi hogy találkozzak ezzel a sráccal, amikor idejön az én városomba pénteken (munka miatt egy napra). szerintetek jogos a féltékenység?
L/18
A belevetni magunkat a dologba ugy ertettem, hogy rogton megtetszettunk egymasnak es azonnal osszejottunk (vagy randizgattunk... mindegy). Csak csok tortent koztunk, meg felmesztelenul sem lattam soha (es o sem engem). hamar rajottunk, hogy tetszunk egymasnak de ez nem szerelem, szoval hagytuk. raadasul mostani baratommal fekudtem le eloszor.
es mellesleg: csak fiu haverjaim vannak, mert kikattantanak a csajok a folosleges hisztijeikkel. nem, nem vagyok fius... csak jobban szeretek hulyulni. es miota egyutt vagyok mostani baratommal az osszeset elvesztettem mert meg csak beszelni sem beszelhetek veluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!