Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkozás ex-szel? Jogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás ex-szel? Jogos féltékenység?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom 1.5 éve, akivel tipikus gyorsan jott gyorsan ment kapcsolatunk volt. Igazábol csak megtetszettünk egymásnak és belevetettük magunkat rögtön a kapcsolatba, hiába éltünk egymástól 100 km-re. 3 hétig tartott az egész - kicsit sem volt komoly, nem történt közöttünk semmi. Szakítás után - ami mindkét félről egyértelmű volt - haverok maradtunk, mert sok közös témánk van. Mostani barátommal 1 éve vagyunk együtt, nem engedi hogy találkozzak ezzel a sráccal, amikor idejön az én városomba pénteken (munka miatt egy napra). szerintetek jogos a féltékenység?

L/18

2014. jan. 20. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretném ha a bnőm a volt barátjával találkozna. Felmerül a kérdés ,h miért nem találkoztok hármasban? Titkolnivalód nincs előtte ,nem? Dumálni meg így is úgy is tudtok.
2014. jan. 21. 15:30
 12/13 A kérdező kommentje:

A belevetni magunkat a dologba ugy ertettem, hogy rogton megtetszettunk egymasnak es azonnal osszejottunk (vagy randizgattunk... mindegy). Csak csok tortent koztunk, meg felmesztelenul sem lattam soha (es o sem engem). hamar rajottunk, hogy tetszunk egymasnak de ez nem szerelem, szoval hagytuk. raadasul mostani baratommal fekudtem le eloszor.

es mellesleg: csak fiu haverjaim vannak, mert kikattantanak a csajok a folosleges hisztijeikkel. nem, nem vagyok fius... csak jobban szeretek hulyulni. es miota egyutt vagyok mostani baratommal az osszeset elvesztettem mert meg csak beszelni sem beszelhetek veluk...

2014. jan. 21. 15:53
 13/13 anonim válasza:
Jogos, én sem tűrném el, hogy a barátom az exével találkozzon. Bár 1x találkoztak véletlenül az utcán és megpuszilták egymást,kb 5éve voltak együtt, nem sokáig, utána is barátok maradtak, de már nem beszélgetnek(féltékenységem miatt megölném mindkettejüket XD)
2014. jan. 24. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!