Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hetem volt a szülésig és egyik reggel rajta kaptam, hogy párom az extra.hu-n webkamera előtt rejszol. Teljesen összetörtem, azóta nem tudom kiheverni. Hogyan verjem ki fejemből?
Kedves Utolsó!
Ha pedig egy terhes nő tisztában van azzal, hogy egy bálna, viszont tudja , hogy ez egy átmeneti állapot, akkor ebből ne is csináljon lelki kérdést.
Már nem tud úgy mozogni stb. stb...akkor legyen a férje iránt is megértőbb.
Amikor terhes voltam és arra ébredtem, hogy férjem mellettem maszturbált, meg is könnyebbültem, hiszen azt is tudtam, hogy ez is egy átmeneti állpot.
35/N
Hatalmas élettapasztalatom nincs. Viszont sokéves működő pákapcsolatom nem is egy volt már. Eszem is sokkal több van, mint neked a jelek szerint.
Nem voltam még terhes. De a babától nagy pocinál nincs szebb dolog. Bocs, én soha nem fogom magam bálnának érezni, sajnállak, ha te így gondolod. Ha meg valaha bármi önértékelési gondom lesz, nem a szerencsétlen pasimat fogom vele nyomorgatni.
Kedves kérdező!
Most ez hogy jött ide???
22/L
Igazad is van!
Hagyd el a pic*ába!
Nőjön fel a gyerek apa nélkül, mert érzékeny anyuci látta aput rejszolni. Nem tudod kielégíteni az állapotod miatt, ő pedig nem csalt meg, otthon kiverte webcamra. Hát ez nem semmi tényleg.
Kicsit kapj a fejedhez és vedd észre, nem körülötted forog a világ, mégha úgy is tűnik néha.
25/F
Kdeves Kérdetző!
Most jól belelovaltad magad, szuper lesz egy ilyen frusztrált feleéghez hazamennie a férjednek.
Ráadásul, teljesen alaptalanul, de ezt mondják neked vagy tizen. Már nem Ő aláz téged (én nem vettem volna azt sem annak), hanem Te őt. Mindenképpen be akartad bizonyítani, hogy a férjed nem normális. Hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!