Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mit gondoltok a fogékszerről? Divat még?
Sokáig fogszabályzós voltam, most gyönyörű, szabályos, fehér fogaim vannak, és arra gondoltam, hogy szeretnék fogékszert, egy pici, ezüst Swarovski követ. Mit gondoltok róla, ha egy lányon ilyet láttok?
(Nem fúrják, csak ragasztják, és orvossal csináltatnám. Nem káros sem a fogamra, sem az egészségemre, kérlek ennek tudatában válaszolj.)
A válaszokat előre is köszönöm!
L/19
#5 vagyok, és osztom a #12 válaszát!
ne hallgass senkire, hogy divat vagy sem, ha szeretnél akkor csináld, annyi!
ez olyan hogy tetoválás, vagy piercing, kinek ez-kinek az.
26/F
"Fiúk, férfiak, mit gondoltok a fogékszerről?"
"Mit gondoltok róla, ha egy lányon ilyet láttok?"
Nekem ez elég konkrét véleménykikérésnek tűnik... #12 te ráadásul azt állítod, egy pasit sem fog zavarni... hát sztem ez bődületes hülyeség, mivel az eddigi kommentekből is látszik, hogy van, akit zavar. Nem az a cél, hogy benyaljunk a kérdezőnek, szart sem tud kezdeni azzal, hogy csináld azt ami tetszik. Ha azt csinálná, ami jelenleg tetszik, nem kérte volna ezen az anonim oldalon ismeretlenek VÉLEMÉNYÉT.
"Kit érdekel, hogy neked tetszik-e vagy sem!"
hát például a Kérdezőt :D
"Kit érdekel, hogy neked tetszik-e vagy sem!"
A kérdezőt, te idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!