Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért inkább a nőiesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért inkább a nőiesebb vonalakkal rendelkező 'férfiak' tetszhetnek nekem?

Figyelt kérdés
Mindig csodálkoznak az ízlésemen, és nem értik , hogy lehet.
2014. jan. 20. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem is a vékony kisfiús srácok a divat most mindenhol, trendik, arik, páwák, swagok, rajok és mindenki megőrül értük.
2014. jan. 20. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy mit jelent számodra, hogy nőiesebb vonalakkal rendelkező. Amúgy miért van idézőjelben a férfiak kifejezés? Attól, hogy ilyen alakjuk van, még lehetnek férfiasak.
2014. jan. 20. 15:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért van idézőjelbe, mert személyiségileg se vonz, ha aza határozott férfi jellem. Inkább azt kedvelem, hogy szolid, visszahúzódó, esetleg tartózkodó és nekem kell tenni a dolgokért.
2014. jan. 20. 15:23
 14/20 A kérdező kommentje:

Arra gondolok, mikor valaki sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál, meg őrzi a fiatalkori vonalait. Nincsen durva karakteres arca, durva arcszőrzete, hanem lágyak az arcvonásai, már már kisfiús, nagy szemei vannak és finom puha bőre, tiszta, sima világos bőr. Az alkatnál meg egyáltalán nem vonz, hogy ki legyen dolgozva a teste, még az is tetszik, hogy egy magas velem vagy épp, hogy csak kicsit magasabb.

Valami ilyesmi.

2014. jan. 20. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Igazából a "miért"-re azt mondanám, hogy... G-E-N-E-T-I-K-A.

Ezt nem magunk választjuk, belénk van kódolva.

2014. jan. 20. 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok kedves kérdező.:)
2014. jan. 20. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
még sincs barátnőm úgyhogy lehet mégsem ez a kinézet arat osztatlan sikert a nőknél...
2014. jan. 20. 15:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, mint amit leírtál, de ettől még nem vagyok nőies.
2014. jan. 20. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de még kinézetre nem mondták, hogy nőies vagyok. Férfias a szakmám, a hobbim, az életem... Igaz, azt már mondták, "úgy nyalok mint egy nő"! ;)
2014. jan. 20. 17:20
 20/20 anonim ***** válasza:
mert ilyen az ízlésed, neked ők jönnek be, ennyi.:) sokfélék vagyunk, mindenkinek más tetszik.
2014. jan. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!