Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van belőle! Hogy érjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van belőle! Hogy érjem el, hogy örökre békén hagyjon?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek elmondtam, hogy tetszik. Azóta mindig nyálas dolgokat ír, ha szembe megyek csábosan mosolyog, a haverjai lökdösik, beszólogatnak neki stb. De mindenkinek elmondja, hogy mit érzek, nekem meg teszi a szépet, és már nagyon elegem van belőle. Kezdem megutálni! Soha többet nem akarom látni.
2014. jan. 20. 14:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nekem az a bajom, hogy nem kéne ilyeneket mondania, ha a hátam mögött kiröhög.
2014. jan. 20. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Terjeszd el azt, hogy végig csak hazudtál.
2014. jan. 20. 14:57
 13/13 anonim ***** válasza:

14-15 évesen még kevés srác udvarol rutinosan v. rendelkezik fejlett diszkréciós készséggel, ebben a korban még mindent kipofáznak haverjaiknak és dicsekednek, de csajok is barátnőiknek.

A haverjai azért bökdösik, hogy öcsi ne csak írogass neki, hanem menj is oda hozzá, hívjad randira, sokszor ilyenkor a srác zavarát akarja leplezni idióta röhögéssel.

2014. jan. 20. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!