Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy gondolja, hogy elég alaptalan a férfias nők eszményképe?
Természetesen kemény nők mindig is léteztek, de akiket manapság annak mondanak, valójában csak álkemények. Tehát stílusban, beszédben, viselkedésben sokuk igyekszik felvenni a szinte már machos vonalat, de amikor már felelősséget kellene vállalni a tetteikért, akkor már visszamenekülnek a biztonságos védvonalak mögé. Gondolok itt pl. arra, hogy beszólnak másnak, amikor pedig az számon kérné, azonnal a női mivoltára hivatkozik. Vagy akár az udvarlás, ahol azért a "szánalmas p...cs"-től várja el, hogy közeledjen már felé, holott nem is nézi őket semmibe. de ő maga sem merne nyitni, mert az nem az ő dolga.
Szóval van még, aki úgy gondolja, hogy ha valaki ilyen akar lenni, akkor vállalja fel a hátrányokat is?!
Figyelj, 74 %, egy durva példával fogom érzékeltetni azt, amire most gondoltam. Vannak a hülyegyerekek, akik azzal akarnak nagyok lenni, hogy belekötnek náluk nagyobbakba és amikor már az feléjük fordulna, azonnal elbújnak a többiek háta mögé. Ez a viselkedés erősen hasonlít erre, ha csak képletesen is.
Tudok pl. olyan lányról, aki nagyon öntudatos, nagyon tudja osztani a fickókat, sokszor nagyon durván, rendre lepuhap...özi őket. Ugyanakkor meg amikor őneki tetszett meg valaki, akkor már minden baja volt, mert amaz meg nem adta jelét, hogy közeledni akarna hozzá. És az egyik fiúismerősét küldte oda, hogy puhatolózzon már, hogy a másik fickó mit gondol róla.
Ugyanígy vannak olyan helyzetek, amikor felveszi egy nő a tapló viselkedési formát, mindenkit leugat, megsért, aztán egyszercsak túllép egy határon. Ekkor már odafordul hozzá az illető és megkérdezi, hogy "Mit mondtál?"-meglehetősen vészjósló arckifejezéssel. Ekkor már inába száll a bátorsága és azonnal azzal jön, hogy "Képes lennél bántani egy nőt?"-Holott ahhoz már nagyon ki kell húznia a gyufát valakinek, hogy nőként ezt váltsa ki egy férfinál.
Remélem, ezzel sikerült rámutatnom, mire gondoltam.
Igen, eddig is tudtam hogy erről beszélsz, de nem veszed észre, hogy nincsen értelme ?? Azt tudom mondani, amit a legelső kommentbe írtam. Leírtál egy típust. Igen, biztosan vannak ilyen nők. ÉS ???? Mi a kérdés ??? Vállalja fel a hátrányokat? Mit ? Verekedjen meg egy férfival, merthát nem bújhat amögé, hogy nő? Te hülye vagy ? Egyébként "nagyon ki kell húznia a gyufát valakinek, hogy nőként ezt váltsa ki egy férfinál. "
Nem...Nagyon ostoba és idiótának kell lenni annak az akár nőne, akár férfinak akit szavakkal úgy fel lehet húzni, hogy bántani akarja a másikat, akár nő akár férfi. Ez borzasztó primitív. De egyébként igen, ha a nő nekimegy a férfinak és megüti, akkor elvileg a férfinak is jogában kellene, hogy álljon visszaütni.
De mostmár kezdem látni egyébként, hogy te se igazán érted, hogy mégis mire akarsz kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!