Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz barát vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz barát vagyok?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm összejött egy fiúval akit én is jól ismerek. Ma amikor mesélte, hogy miket mondott az a fiú annyira bele tudtam élni magam, én is úgy örültem mint ő. Teljesen fel vagyok dobva miattuk, ám ezután olyan szörnyű érzés fogott el. Talán azért mert rádöbbentem, hogy ez nem történhet meg vagy mert van bennem egy kis természetes irígység a boldogságára, nem tudom...

Szerintetek rossz barátjuk vagyok?

(nekem eddig semmi nem jött össze ilyen téren. egy csődtömeg vagyok. képes voltam egy fiút több mint kilenc hónapon át szeretni, és ebből két és fél hónap csak a gyötrődés volt mert nem tudtam elfelejteni)

2014. jan. 19. 22:29
 1/7 Sulek Péter ***** válasza:
sztem semmi baj nincs veled de próbálj ismerkedni nem vagy csődtömeg :)
2014. jan. 19. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy rossz barát. Ha amúgy örülsz neki, hogy boldog, akkor nem. Egy kis irígység még belefér, viszont nem szabad, hogy ez elrontsa a kettőtök között kialakult jó kapcsolatot.
2014. jan. 19. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:

nem vagy rossz barát hiszen te is örültél nekik csak később elszomorodtál mert neked még nem sikerült

majd sikerül neked is nyugi

2014. jan. 19. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm, nagyon aranyosak vagytok :')

Nagyon örülök nekik, persze!

2014. jan. 19. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:
most visszaolvasva latom,hogy kimaradt, hogy a fiú nem viszonozta az érzéseim. Ha megtette volna akkor az egesszel semmi baj nem lett volna :(
2014. jan. 19. 22:48
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
ha őszintén tudsz örülni kettejük boldogságának, nem vagy rossz barát. sőt.
2014. jan. 19. 22:51
 7/7 EraKácci válasza:
dehogy vagy rossz barát :) örülsz neki hogy a barátnőd boldog, és ahogy előttem írták , kicsit elkenődtél mert neked meg nem jött össze :) ettől meg nem vagy rossz... majd te is találsz egy olyan fiút akit szeretsz és viszont szeret majd :) fel a fejjel ;)
2014. jan. 20. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!