Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz barát vagyok?
A legjobb barátnőm összejött egy fiúval akit én is jól ismerek. Ma amikor mesélte, hogy miket mondott az a fiú annyira bele tudtam élni magam, én is úgy örültem mint ő. Teljesen fel vagyok dobva miattuk, ám ezután olyan szörnyű érzés fogott el. Talán azért mert rádöbbentem, hogy ez nem történhet meg vagy mert van bennem egy kis természetes irígység a boldogságára, nem tudom...
Szerintetek rossz barátjuk vagyok?
(nekem eddig semmi nem jött össze ilyen téren. egy csődtömeg vagyok. képes voltam egy fiút több mint kilenc hónapon át szeretni, és ebből két és fél hónap csak a gyötrődés volt mert nem tudtam elfelejteni)
nem vagy rossz barát hiszen te is örültél nekik csak később elszomorodtál mert neked még nem sikerült
majd sikerül neked is nyugi
köszönöm, nagyon aranyosak vagytok :')
Nagyon örülök nekik, persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!