Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért mindig a bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mindig a bunkó pasikat akarják megszerezni akik semmibe nézik őket? Szeretik a kihívást vagy mi?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

„A bunkó pasikat látják magabiztosnak, ennyi.”

így van. vagyis aki bunkó, az magabiztos is, tehát a nők szemében férfias.

„1. Nem minden nő és nem mindig. „

valóban, nem mind, csak 99%kb:)

„2. Nézd meg ezt, hátha tanulsz belőle valamit, plusz ajánlom a többi hozzád hasonló beszűkült agyú baromnak, akik max az orrukig látnak.”

köszönjük a nem személyeskedő, higgadt hozzászólást. gondolom, nő vagy, akkor nincs is több kérdésem, egy nő érzelmekkel „vitázik”, mert nem logikus lény.

„Szerintem összekevered a bunkó, semmibe néző pasit a magabiztos, enyhén öntelt, de jószándékú férfivel.

Mert az utóbbit szeretjük, az előbbit nem.”

:D

nem a kérdező keveri össze, hanem konkrétan a nőknél ugyanaz a kettő, náluk sokszor az igazán tapló is férfi is csak MAGABIZTOS. ez is amolyan női mellébeszélés vagy maszatolás.

„Mindig irritált a bunkóság. Ellenben az erős, gerinces, domináns, határozott, magabiztos férfi nagyon vonz.”

lásd előző válaszom.

kérdező: nők szavára nem sokat kell adni ebben a témában (sok más témában sem), ahogy írtam is, egy nő érzelmi lény, nem logikus, vagy mellébeszél vagy ködösít és sérteget, érvelést nagyon nem kell várni tőlük. hogy válaszoljak is: amit a nők mondanak, azt általában le kell fordítani magyarra. és a legtöbb nő még a saját működését sem ismeri.hiába írunk 2014-et, még mindig működnek az ösztönök mindkét nemben. a legtöbb nő nem tartja szexuálisan vonzónak a kedves, megértő férfiakat, és azt mondják rájuk,h unalmas. a bunkókra meg általában gerjednek, és izgalmasnak tartják. ez azért van, mert egy bunkó férfiasságot, magabiztosságot sugároz, nem bókol, nem nyal a nőknek, van gerince és golyói. ezzel azt üzeni a nőnek,h sikeres, van mire magabiztosnak (bunkónak lenni). amin röhögni szoktam,h sok nő azt hiszi,h majd az ő kedvéért egy jóképű alfahím megváltozik, és hűséges lesz, ettől ugye a nők különlegesnek érzi magát. persze ez általában nem történik meg, ilyenkor van az,h a 30 éves nő már gyerekkel egyedül keresnek pasit, mert Mr. macsóbunkófalfahím lelépett:D

2014. jan. 23. 07:24
 12/14 anonim ***** válasza:
A válaszom nem volt személyeskedő a videóban pedig egy FÉRFI mesél arról, hogy mi a különbség köztetek és az általatok bunkónak nevezett srác között. De gratulálok az értelmi szintedhez.
2014. jan. 23. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként azt mivel magyarázod, hogy a pasim kedves és érzelmes srác, csöppet sem bunkó, még is állatira vonzódom hozzá? Ja, hogy itt megbukott a fene nagy logikád. Amúgy a férfiak ugyan olyan logikátlanok, ez már 100x bebizonyosodott ezen az oldalon, többek között hála az olyan hozzászólásoknak, mint a tiéd. De semmi gond, nyugodtan osszad az "észt", szerencsédre mindig lesznek ilyen balf@@szok, akik vevők a dumádra, a többiek addig szépen becsajoznak és családot alapítanak. Ti meg majd néztek, mint a luki nyúl, hogy nektek ez hogy nem jött össze, tovább filóztok a témán és tovább szapuljátok a nőket, mindezt csak azért, mert nektek nem jutott és csodálkoztok, hogy miért.
2014. jan. 23. 07:35
 14/14 anonim ***** válasza:

„Egyébként azt mivel magyarázod, hogy a pasim kedves és érzelmes srác, csöppet sem bunkó, még is állatira vonzódom hozzá? Ja, hogy itt megbukott a fene nagy logikád. Amúgy a férfiak ugyan olyan logikátlanok, ez már 100x bebizonyosodott ezen az oldalon, többek között hála az olyan hozzászólásoknak, mint a tiéd. De semmi gond, nyugodtan osszad az "észt", szerencsédre mindig lesznek ilyen balf@@szok, akik vevők a dumádra, a többiek addig szépen becsajoznak és családot alapítanak. Ti meg majd néztek, mint a luki nyúl, hogy nektek ez hogy nem jött össze, tovább filóztok a témán és tovább szapuljátok a nőket, mindezt csak azért, mert nektek nem jutott és csodálkoztok, hogy miért.”

:) értelmezni is tudni kéne, amit írnak, nem csak megsértődni és hisztizni. azt írtam, ha nők 99%-a. erre te leírod,h a te „pasikád” kedves. ezzel most mit cáfoltál? semmit. ha azt írtam volna,h minden nő, akkor lenne jogos a hisztid.

ja most jön női látnokvagyokmegállapítomhogyszűzvagyésegyedülálló női hiszti? honnan tudod,h nem vagyok házas, vagy h nincs barátnőm, gyerekeim? látod, látod, csak azt bizonyítod, amit írtam is. te is nőként érzelemből „vitázol”, (hisztizel), de érvelni, nyugodtan reagálni ugyanúgy nem tudsz, mint nőitársaid nagy része.

2014. jan. 28. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!