Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy ezért fordult el tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy srác nagyon jól alakultak a dolgok.Éreztem és a tekintetében is láttam hogy szeret,még meg is ijedtem kicsit tőle.Aztán egyik napról a másikra megváltozott.Van barátnője,lehet hogy inkább a megszokott,de nem túl jó kapcsolatot választotta, mind hogy velem előröl kezdjen mindent.Nem mondja meg nekem ,hogy mi a baja,de ha csak játszott akkor képes volt hónapokat beleölni a dologba.2009. dec. 2. 21:23
1/9 anonim válasza:
Vannak emberek,akik nagy játékosok.Amíg érdekelted,addig flörtölgetett,udvarolgatott.Aztán ráunt a játékra.Van ilyen kabát...Most rohan vissza Barbie-babához meseországba.Kár lenne komolyan venni,keress mást!
2/9 anonim válasza:
Sajnos elképzelhető. Nekem volt ilyenben részem. Van olyan férfi aki képes hónapokig játszani a másik érzéseivel csak azért, mert jól érzi magát így.
3/9 anonim válasza:
Persze, vannak ilyenek. De lehet, hogy csak félre értetted... És a barátnője is, aki meg rápirított... Sajálom hogy így jártál
4/9 A kérdező kommentje:
Magyarán egy gen..láda,és mégis hogy lehetne visszaszívatni? Köszi a válaszokat!
2009. dec. 2. 21:47
5/9 anonim válasza:
Ne szívasd meg,kár rá energiát pazarolni!Maximum annyit tehetsz,hogy mostantól kicsit hűvösebbnek,kimértebbnek mutatkozol.Játszd el a Jégkirálynőt!Talán az elgondolkodtatná!
6/9 A kérdező kommentje:
Már megvolt a hűvös időszak is,nem mentem vele semmire.Nagyot csalódtam mert én megbíztam benne,és sok olyan dolgot megtettem neki és érte amit nem érdemelt meg.
2009. dec. 2. 22:07
7/9 anonim válasza:
De rákérdeztél, mi a baja? Rákérdeztél, miért csinálja ezt? Mert ha nem, akkor ezt meg kell próbálni.
8/9 anonim válasza:
figyi, sztem ez a tipikus esete annak, amikor kb felejtés céljából kellettél vkinek, aztán idő közben rájött h mégmindig szereti a másikat, adódott egy helyzet és visszament hozzá. ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele,de kerüli a dolgot.Épp ez a legrosszabb, hogy nem tudom a miértjét.Vannak pillanatok amikor olyan mint régen,utána meg megint levegőnek néz.Én próbálok közömbös lenni,de nagyon rossz így:( Ez van!
2009. dec. 3. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!