Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Próbáltatok már állva pisilni? Ha igen, hogy sikerült a manőver?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 21:07
2/15 anonim válasza:
szóval összepisiled az ülőkét és még csak le se törlöd..
3/15 anonim válasza:
hát nagyon gyorsan kizavart a wécénkböl :S
5/15 anonim válasza:
Ugye nem hiszitek, hogy a nyilvános wc-re ráülünk, vagy a suliban..?
6/15 anonim válasza:
velem is volt ilyen :( olyan gyorsan kizavart, hogy még nem lyött ki a kaki rendesen és útközbe még potyogott :(((
7/15 anonim válasza:
úgy h kihúzva magad pisilsz eredménye az h mindened olyan lesz, végigfolyik a lábadon... sztem kicsit gusztustalan...
ha viszont fainul behajlítod a térded, úgy lehet össze fog jönni. de csak ha a wc fölé álsz, mert ha ezt pl úgy próbálod h nem veszed la a gatyád, bugyid, akkor az lesz olyan...
8/15 anonim válasza:
21.10! Otthon miért pisilsz állva?
9/15 anonim válasza:
ma 21:13
ne is!! senki se!!
olyan gombás hüvely fertőzést lehet kapni tőle :S
szépn rá kell guggolni az ülőkére...
10/15 anonim válasza:
21.17! én is épp ezért kérdeztem, hogy ugye ezt nem hiszi senki. mert annál nagyobb baci tenyészet nincs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!