Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Randim" lesz ma de hogy viselkedjek ha ez történik?
Sziasztok, netről ismerem a srácot.. szóval vakrandi vagy mi lesz..
több célzást tett h mit szeretek meg jelezteh vesz vmit, de nem tudom én nem szeretem ezt mert első talin ő sem ismer, és ha nem jön be mondjuk nekem sem tökre szarul érezném magam ha bármit is elfogadnék utána meg elutasítom.. ugyanígy ha meg akarna hívni vmire..
szerintetek?
nem akaork bunkó lenni meg kedves gesztus csak nem szeretek senkit sem kihasználni
18l
mondd meg neki hogy te így érzed és első találkozásnál zavarban lennél emiatt
ha normálisan megmondod, nem hiszem hogy bármi baja lenne vele
Szerintem abban, hogy meghív valami ebédre vagy hasonlóra abban nincs semmi rossz.
Nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem szeretnél tőle kapni semmit, ha esetleg valami tárgyi ajándékra gondol(sz).
Hát, férfiként azt mondom, hogy illik venni valamit, vagy fizetni a dolgokat első randikon. Bár egyre inkább úgy érzem hogy ezzel nagyon be lehet fürödni, szóval első talinak jobb valami semleges, olcsó hely, és nem egy étterem :D
De a kérdésre válaszolva, ez egy jel is lehet, hogy visszautasítod a meghívást, ajándékot ha nem jönne be. Meg amúgy is azt vallom, hogy inkább legyél 1x bunkó, minthogy feleslegesen húzd az agyát, és pazarold az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!