Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a barátnőim?
Ha nekik tetszik vki elvannak vele hogy jaj de jól néz ki meg ha nem közelálló barátnőről van szó akk mondják hogy milyen aranyosak a pasijukkal, meg ilyenek, meg h jól néz ki xy pasija, de ha én mutatok vkit akk mindig megy ezh "nemaz esetem, ronda"..
17l
1. Szard le.
2. Ismételd az első lépéstől.
Most erre őszintén mit lehet válaszolni?! Unatkozol, ezért írogatsz ki ilyent?...
Szóval, szerintem azért csinálják, mert nem egy az ízlésetek, tehát nekik többnyire nem jönnek be azok a pasik, mint neked. Lehet ők nem látják még azokat dolgokat, amit te.
Vagy te úgy gondolod, hogy direkt gúnyolódnak veled? Lehetséges, én ezt nem tudom megmondani.
Nem hiszem, hogy ehhez a megállapításhoz tényleg segítségre lett volna szükséged. Szerintem csak zavar téged a dolog nagyon, ezen jár az agyad egész este és ezért írtad ki.
Jó kis barátnők...
Miért ilyenek? Gondolom ez nem igazi barátság, csak felszínes viszony köztetek, különben nem hiszem, hogy így beszólnának egy pasi láttán.
Egy igaz barátnő szerintem említést se tesz a srác külsejéről, akár bejön neki, akár nem, sokkal inkább azt kezdené el kérdezgetni tőled, hogy milyen a pasi jelleme meg ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!