Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Hány cm hosszú a péniszetek nyugalmi állapotban, szobahőmérsékleten?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 21:28
11/26 anonim válasza:
Az enyém 4 cm szobahőmérsékleten, 14 Hektopascal légköri nyomás alatt, mereven pedig 19 cm!
12/26 anonim válasza:
Nekem 9 cm alapban, és 10 mereven.
13/26 anonim válasza:
Ja közben megfejtettem a szobahőmérséklet fogalmát is a kérdésre kivetítve. :D Mivel hidegben összemegy, gondolja mi olyan hülyék vagyunk, hogy -20 fokban pont azt fogjuk méricskélni, hogy aztán majd egyszer valahova leírhassuk....:D
9-es voltam
14/26 anonim válasza:
eszemfaszommegáll... te tényleg létezel?
16/26 anonim válasza:
Attól függ, a makk végéig 7 cm, ha a túllógó fitymát is hozzá veszem akkor 8,5 cm.
17/26 anonim válasza:
A kérdés helyesen: "Férfiak, fiúk! Hány cm RÖVID a péniszetek nyugalmi állapotban, szobahőmérsékleten?"...
18/26 anonim válasza:
10-11 cm nyugalmiba 18-19 állóba
20/26 anonim válasza:
szobahőmérsékleten is változó, attól függ, milyen meleg van odabent, épp ülök, fekszem, állok, vagy jövök-megyek
legyen mondjuk 10-11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!