Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bal herém fájt egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bal herém fájt egy kicsit tegnap . Ma már délig nem is éreztem . Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Ma délig nem éreztem de már most néha néha megérzem de nagyon kicsit olyan mintha valaki hozzáérne de nem nagyon fáj. Tegnap jobban fájt sokkal . Ittam vagy 10 zöld teát bebújva volta egész este és még máma is . Most már nem nagyon fáj csak mint ha hozzáérnének . De lehet nem az fáj vagy valami vezeték ott ? talán átfázhatot ?
2009. dec. 2. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:

menj kórházba ez nem duma!!!!azt hiszem a neurológiai osztályon kell...de a háziorvosodhoz menj el holnap és ö beutal a te hely szerinti legközelebbi kórházba!!!

remélem nincs semmi komolyabb bajod.....

de azért jobb félni mint....megijedni..

white angel

2009. dec. 2. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
nem neurológia... URULÓGIA :D
2009. dec. 2. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Kevesebb faszverés!
2009. dec. 2. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:

ja igen urulogia bocs de honnan tudhatam volna hisz lány vagyok

whitwe angel

2009. dec. 3. 09:31
 5/10 A kérdező kommentje:
értem mára már csilapult a dolog
2009. dec. 3. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem vicc. Menj el vele még, ha már nem is fáj annyira. Lehet, hogy felfáztál és begyulladt ott valami vagy ilyesmi..
2009. dec. 4. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:

ne menny, nekemis volt egyszer, leszartam.

Aztán egy nap egésznap hideg kövön ültem és megint elöjött. Felfázás ennyi

2009. dec. 4. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
A golyód érik, ha elég érett lesz megkeményedik és ha meghámozod, nyersen ehető:)
2009. dec. 4. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

figyusz! Ha megkeményszik, megpüffed, feszül a heréd azt már figyeld, de ha a herédre menő csövek fájnak, és van ott egy kicsit nagygyobb ondóvezetékeknek a találkozása, ki tudod tapintani, és ha az fáj, nagyon érzékeny, és nem múlik el 1-2 nap alatt, menj urológushoz, mert az a mellékhere és az szokott begyulladni. Iszonyatos mennyiségű antibiotikumot kell rá szedni, hogy oda eljusson. De addig nincs gond, amíg a heréd nem kezd el nőni. Egészen ököl nagyságig is megnőhet, ha gyulladásról van szó. Akkor viszont már nehéz a helyzet,mert csak műtéttel lehet megszüntetni a gyulladást, úgy hogy leveszik a mellékherét. Ez azt jelenti, hogy az a here már csak esztétikai, de nem dolgozik. De még akkor se tojjál be, mert van ismerősöm akinek 21 éves korában ez volt és azóta 3 gyereke is született. Egy biztos, akkor már nagyon kell vigyázni, kerülni kell a bunyót, nehogy tökönvágjanak, vagy rúgjanak.és nem szabad többet felfázni.

De az is lehet, hogy csak egyszerüen elülted, sokáig nem kapott elég vért, szorította a gatya és ennek a regenerációja 2-3 nap is lehet.

2009. dec. 4. 22:46
 10/10 anonim válasza:
nekem volt olyan hogy egyszer csak 1-gyik percről a másikra pechemre pont a moziba XD elkezdett fájni a jobb herém ez 2 éve volt most is 1 évben egyszer kicsit fáj nincs semmi gond most vagy a serdülő korban ez tejjesen normális
2013. nov. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!