Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez mire volt jó, miért csinálja ezt sok lány?
Régebben, kb 2 éve még "próbálkozgattam" egyik osztálytársamnál, tehát sokszor próbáltam vele beszélgetni, kérdezgetni, és egyáltalán kapcsolatba lépni vele valamilyen formában, sikerült is párszor, de mikor ráírtam, akkor inkább azt vettem le, hogy nem nagyon érdeklem..
Ez volt 2 éve. Már kiábrándultam belőle úgy-ahogy, de mostanában akárhányszor ránézek, vagy látom a szemem sarkából (mert úgy ülünk, hogy épp benne van a látószögemben, ő egy kicsit hátrább ül mint én, de éppen hogy látom) minden 2. percben engem néz, ha jön be az ajtón engem figyel elsőnek(ezt már megfigyeltem), vagy szinte minden órán a lábfeje felém van fordítva. Valamikor még teljesen ki is fordul a padból, és pontosan rám mutat a lába.(sok könyvben, meg most neten is utánaolvastam, hogy ez az érdeklődést jelenti) Rengetegszer tőlem kér tollat, könyvet, zsepit, házit.
Most akkor mire volt ez jó, hogy akkor lerázott? Régebben nem csinálta ezt, csak mostanában. Na, jó, kb 3 hónapja..
Én már szerintem biztos, hogy nem fogok újra pitizni neki, mint anno.. Ja és nem csak ő az egyetlen ilyen lány, aki rám sem nézett, de most pedig le se veszi rólam a szemét..
Szerintem nem változtam sokat kinézetre, maximum egy kicsit vékonyabb lett az arcom. De szerintem ez nem akkora változás. Sőt, még sokan fiatalabbnak is gondolnak a koromnál 1-2 évvel.. Nem vagyok elszállva magamtól. Sőt..
Miért csinálják ezt a lányok? Mi értelme volt akkor régebben elutasítani?
18F
Abban mit élvezett, hogy lepattintott? Nekem lelkiismeret furdalásom lenne, nem, hogy még élvezzem is..
Milyen csajozási módszer az, ahol úgy teszel, hogy nem érdekel a lány? :D
Nem hisztizek nyugi.. :)
Kiábrándultam belőle, és sok más emberből is. Ma is..
Én hidd el, nem szoktam ezt csinálni, ha csinálám, akkor nem kérdeztem volna, mert magamból indulnék ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!