Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől? Az az tanult nőként tényleg nehezebb párt találni?
Eddigi tapasztalataim szerint igen. :)
Tanult, és okosnak tartott nőként nehéz párt találni, legtöbben megrémülnek, vagy nem is tudják hogyan kezeljék a helyzetet.
Volt aki azért hagyott el, mert magasabb iskolai végzettségem volt és ez frusztrálta.
Hát ez egy elég buta kérdés szerintem.
Ha valaki nekem tetszik vagy adj isten szerelmes vagyok belé, nem érdekel, hogy mekkora az inteligencia hányadosa. A lényeg, hogy rendes, aranyos, segítőkész legyen és érezzem, hogy törődünk egymással.
Azt viszont kifejezetten utálom, hogyha valaki k.urvár@ okoskodik legyen az síkbuta vagy Einstein 2, férfi vagy nő. Fősulin meg egyetemen van egy-két ilyen csaj/csávó. Idő után engem már a puszta jelenlétük idegesít
nem csak tőled félnek
az izmos karodtól
tudják h sokat szoptál ezért az érettségi bizonyítványért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!