Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képtelen voltam lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen voltam lefeküdni vele. Hogy lehet ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés

Szóval amióta ismerem, szeretem őt. Hihetetlen vonzereje van, oda vagyok a külsejéért, a szemeiért, a személyiségéért, mindenéért. Ahogy az idő telt, egyre jobb lett a kapcsolatunk, sokat röhögünk együtt, de csak mint barátok. Sosem tudta meg, hogy többet akarok tőle, mert féltem elmondani neki.

Viszont egy házibuliban úgy adódott, hogy egy ágyba keveredtünk valahogy. Ez már hajnalban volt, szóval már nem voltunk totál részegek, de még józanok sem. Megcsókolt, és szinte remegtem tőle, annyira teszett. Most is kiráz a hideg kb... De nem tudtam lefeküdni vele. Tudtam, hogy bármikor megtenném vele, mert oda vagyok érte, de egyszerűen leblokkoltam. Előtört belőlem a megfelelési vágy, de mindeközben rettenetesen kívántam, és mégis megakadályozott valami erő. Féltem, hogy nem csinálom elég jól, nem tudom kielégíteni, nem tetszem neki. Pedig ő laza és kedves, és sosem szólna le vagy ilyesmi, meg ő csókolt meg engem, és folytatta is, de végül emiatt csak elaludtunk. Ő nem szólt be, amiért nem akartam, csak mosolygott és azt mondta, aranyos vagyok.

Most rohadtul elszúrtam ugye?? Soha nem lesz már lehetőségem.. :( Nektek volt már ilyen? Mit jelent ez? Hogyan lehet leküzdeni? Mi történt velem? :( Annyiszor elképzeltem már... Úr Isten. Még most is fáj.

2014. jan. 18. 12:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
azt válaszolta*
2014. jan. 18. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Újfent mondom Édes. Tok cuki voltál, nem haragszom Rád. Kívántalak akkor is, s most egyre jobban. Csodálatos nő vagy. :-)
2014. jan. 18. 12:36
 13/17 A kérdező kommentje:
#12 :D
2014. jan. 18. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló helyzetben voltam én is a szilveszteri bulin, én csókoltam először, együtt voltunk, de nem szexeltünk. Még bántam volna is ha lett volna szex, mert nem úgy ismertem, és szerettem meg a másikat, hogy könnyen adja magát. Ha összejössz vele, akkor sokkal jobb lesz vele az első, mint egy alkoholgőzös éjszaka után csináltátok volna.

22F

2014. jan. 18. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj most mi a célod egyébként?

Hogy kapcsolatban legyetek? Mert akkor inkább ártott volna a dolognak, ha most lefekszetek egymással.

Ha meg csak párszori szexet, hát, szerintem így is lesz még erre alkalmad vele.

De még nyilván nem álltál erre készen, majd eljön az ideje. Viszont csak azért ne feküdj le vele, mert hogy húúha prűdnek gondol.. meg ilyesmi, csak ha teljesen úgy érzed, hogy te is akarod.(már most!)

2014. jan. 18. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kérdező,biztos lesz még alkalom! egy házibuliban más ágyán csak b*szni lehet. Neked nyugodt jó körülmények kellenek.Majd valamikor hívd át,vagy menj át te hozzá .
2014. jan. 18. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Fúú, ahogy elolvastam, azt hittem, te vagy a fiú... velem nagyjából ugyanez történt pár hete, csak fordítva, a srác volt képtelen teljesíteni, pedig mi aztán jóval idősebbek is vagyunk nálad (több korábbi hosszabb kapcsolattal, stb).

Neki ugyan van barátnője, de mindig is tudtam, hogy valamennyire odavan értem, és miután szingli lettem, bepróbálkozott, első nap ugyan nem engedtem neki, de később mikor ráálltam, nem működött (és az már nem buli után volt, semmi alkohol). Nem tudom mi lesz belőle, mert együtt is dolgozunk, és vibrál a levegő... de azt mondta, lehet, hogy másodszorra sem sikerülne neki, annyira stresszes tőle(m). Nem tudom, mi játszódik le a fejében, de nagyjából azt sem, hogy az enyémben...

2014. jan. 18. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!