Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők között miért olyan kevés az igaz barátság?
Miért fúrják egymást? Miért beszélik ki a másikat a háta mögött?
Alapból ilyen gerinctelenek?
Mert féltékeny, irigy, képmutató r*bancok...
Kivétel van tisztelet nincs.
Nő vagyok és az igazi barátaim is nők!
Nem fúrjuk egymást, és mindent meg tudunk egymással beszélni.
ahhoz két érett gondolkodású ember kell... A lányok féltékenyek, sértődékenyek sokszor.
Nekem a legjobb barátaim férfiak.
mert folyamatosan féltékenyek, irigyek a másikra
persze mindegyik kivételnek tekinti magát de ez nem így van
de teszteld le 2 nő egymás mellet áll az egyiket megdicséred, bókolsz neki a másik 2 percen belül olyan villámló szemekkel fog nézni hogy a hidegháború békeidőnek tűnik mellette
Igaz barátja nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is kevés van. Barátok, haverok vannak nőknek, férfiaknak is sok, de igaz barátból mindkét részről kevesebb van jóval.
Amúgy én 26 éves vagyok, 2 legjobb barátnőm van, az egyikkel 3 éves óvodás korunk óta vagyunk barátnők, a másikkal 11 éves korunk óta. Mások inkább szimpla barátnő szinten voltak-vannak, akikkel, ha találkozom esetleg még most is, akkor beszélgetünk, de nem tartjuk szorosan a kapcsolatot egymással.
Amúgy a féltékenység, az intrika, a kibeszélés inkább a nők személyes tulajdonságai közé tartoznak, de nem feltétlenül ezen múlik a jó barátság, hisz amelyik évek óta tart, ott ilyen dolgok nincsenek. És ehhez két olyan ember kell, akik kölcsönösen barátilag szeretik és tisztelik egymást.
Vannak jó barátaim mindkét nemből, ezért hatalmas örömmel osztom meg a tapasztalataimat:
A férfi barátaim többször beszéltek ki a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!