Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha átlagos vásárlási napon,200ezres kabátot kapnátok, és e-mellé pedig szép lábbelit, ékszert?
Figyelt kérdés
Érdemes ennyit költeni, egy lányra?2014. jan. 17. 19:30
11/19 anonim válasza:
nekem az ilyen nagyon drága cuccokkal az a bajom, hogy nagyon sajnálnám őket használni. Egy 200 ezres kabátot biztos félnék felvenni, nehogy baja legyen. És mivel ott porosodna a szekrényemben így nem sok haszna lenne.
Ha én mondhatnám meg, mivel lepjen meg a fiú, akkor:
utazás, kirándulás, vacsora (nagyon szeretem a hasam), mozi, színház, könyv, egy napos termál pancsizás, vagy ha hajtogat valami szép, különleges origami figurát, rajzol nekem...
Drága dolgoknak nem örülök, mert félek, hogy ellopják, vagy hamar koszolódik, ezért ott porosodnának a szekrényemben csak :/
12/19 anonim válasza:
Nem. Én utálom ha költ rám egy fiú. Jó, hogy néha meghív egy-egy filléres dologra, nyilván nem utasítom vissza, de nem szeretem ha költekezik.
13/19 anonim válasza:
Örülnék, ha ezt a párom nem úgy tenné, hogy közben adósságba veri magát, tehát kizárólag akkor, ha ez semmiféle gondot nem okozna, és ha nem érezném azt, hogy a pénzzel akar lenyűgözni, hanem valóban a gesztus és az örömszerzés a cél. Persze ha van már 20 kabátom és 50 cipőm, akkor lehet, hogy feleslegesnek tartanám. És lehet, hogy valami jó kis programmal jobban el tudna varázsolni, pl. színház, hangverseny.
14/19 anonim válasza:
lábbeli megint kapufa, mert ha nem próbálja fel a nő nem biztos, hogy kényelmes.
15/19 anonim válasza:
Ha közös pénzből van, szörnyen haragudnék. Lehet, hogy sokkal hasznosabb/fontosabb dologra próbáltam spórolni, csak még nem mondtam, ráadásul (gondolom) elvárják, hogy örüljek valaminek, ami szörnyen drága, és nem is én választottam, tehát nem lehet tökéletes.
16/19 anonim válasza:
Mi az, hogy vásárlási nap? O.o Mi a francnak 200 ezres kabát?
22N
17/19 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen soha sem indultam el nélküle, hisz a kabát is próbára szorul, a csizmáról nem beszélve.
2014. jan. 17. 19:44
19/19 anonim válasza:
Nem kellene. A kabátnak nem az árát nézem, hanem a kinézetét.. Nem fogok megvenni egy középkori stílusú szőrmét, csak mert az 200 ezer forint. Nem kell ennyit költeni rám, sőt, nem is kell költeni. Max annyit, amennyit én is költök a barátomra. És rohadtul be lehet fejezni ennek a tévhitnek a hangoztatását, hogy a normális nőket egy nyamvadt nercbundával az ágyadba csalogatod. Ez még a filmekben sincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!