Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? : $ Lécci ird meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? : $ Lécci ird meg a véleményed, valamint a nemedet és a korodat.

Figyelt kérdés
[link] Php? Id=244500
2009. dec. 2. 15:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik egy kicsit sem.Sőt.24F
2009. dec. 2. 19:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Gondolom mennek a levelek százával.

Sok pasi is felteszi a testét. Nemértem miért.

Amúgy szerintem szép. Nem túl nagy éppen de aranyos kis bimbója van. Vagy ha a tiéd akkor neked. 24f

2009. dec. 2. 20:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Ja és mégvalami. Előző vagyok. Most hogy ujra megnézem az is tök édes ahogy a kezed a lábadon tartod.

Szerintem nagyon aranyos lány lehet aki a képen van.

2009. dec. 2. 20:14
 24/26 anonim ***** válasza:

Egy nagyon aranyos lány nem kurvul el így,hogy az egész országnak mutogatja magát!Amúgy nekem nem jön be,olyan gyerek csöcs:(

19/F

2009. dec. 2. 20:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne lgyetek mar ilyen rosszak! Nem "kurvul el"- ahogy az egyik mondta, kulonben teljesen lefenykepezte volna magat. Nem tul nagy, de nem tetszik, ahogy a bimbok oldalra alnak, szerintem szebb ha szemet szurnak a bluzon keresztul amikor kozepen helyezkednek el.

19/L

2009. dec. 2. 21:08
 26/26 Kecsusszi válasza:
Hogy a viharba lehet megnézni ezt a linket? :( így nehéz véleményt mondani
2019. aug. 24. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!