Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutogatják magukat a lányok nyilvánosan az interneten?
Figyelt kérdés
Face, MyVip, Twitter, ezekre gondoltam.
Tele van fehérneműs tini lányokkal.
Mit éreznek azok a lányok mikor feltöltik ezeket a képeket?
Mire jó ez?
#magamutogatás #Exihibicionista
2014. jan. 17. 17:33
11/13 anonim válasza:
Ide sem szoktam ám. :) Pacsi!
Amúgy önvizalomhiányosak vagy csak simán nem bírja ki hogy rá ne mondják fél óráig hogy szép.
12/13 anonim válasza:
Legjobb, így tök olcsón kapnak visszajelzést. És mivel írásos nyoma is van, profilképpen nyilván nem olyanokat kapnak vissza, hogy egy üzenőfalra, hogy "televernélek" és társai. Ha lány lennék és 20 éves én is ezt csinálnám, mert simán kampózni lehet a sok nyomi fszt. :DD
13/13 Strangelove válasza:
Sokszor feltűnési viszketegség áll a háttérben és exibicionizmus, ami pedig a korábban említett bizonytalanságból, önbizalomhiányból fakadt... ez valószínűleg visszavezethető a gyerekkorra.. nem kapott elég pozitív jelzést, nem foglalkoztak/foglalkoznak vele és így próbálja bepótolni. Az ilyen lányokat a legkönnyebb elszédíteni, akármennyire is tűnnek elérhetetlennek, a 'jégkirálynő' és 'mindenkinél jobb vagyok' viselkedés csak egy maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!