Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha alacsony termetem miatt igazából értelme sincs próbálkoznom lányoknál?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs lány, aki vonzódna egy alacsony fiúhoz, hiszen minden lány magas fiút akar és a képeken is ha látok alacsony meg magas fiúkat egymás mellett én is undorítónak látom az alacsony fiúkat, hát akkor egy lánynak el tudom képzelni mennyire sokkal undorítóbb és taszítóbb lehet egy alacsony fiú. Én értem, hogy a lányok magas fiúkhoz tudnak csak vonzódni, de egyre nehezebben viselem a kudarcokat, hogy míg egy magas fiú csak odamegy egy lányhoz és mosolyog és már viszi is a lányt, engem meg eltaposnának legszívesebben a lányok, mint valami ronda csótányt vagy élből lekoptatnak, mert én csak egy alacsony, aranyos kis állatka vagyok nem egy magas vonzó férfiállat típus. :/
2014. jan. 17. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
165 cm. magas vagyok 24 éves! Tapasztalataim a következők: Nincs esélyem a 171 feletti lányoknál ( azért írom, mert volt 170 cm-es barátnőm ). Mi alacsony fiúk hátránnyal indulunk, ezért másban kell jónak lennünk, mint pl.: humorosnak, intelligensnek és figyelmesnek kell lennünk. Nem árt az igényesség, legyél igényesebb, mint a nálad magasabb srácok, figyelj a testedre/lelkedre. Ne legyél kigyúrt, csak kellőképpen edzett, öltözz megfelelően ( nem kell drága cuccokat venni, csak előnyöseket ). És a legfontosabb a magabiztosság, ha elutasítanak, akkor is maradj magabiztos és mindenképpen FÉRFI. Ezeket az alapszabályokat betartva több barátnőm is volt már, az egyik kapcsolatom 3 évig tartott és nem a magasságom vetett neki véget. Jelenleg is randizgatok egy lánnyal és szimpatikusak vagyunk egymásnak. Megsúgom olyan 160 körül lehet ő is. Sok sikert, tartsd be te is ezeket a fontos dolgokat és lesz barátnőd. Remélem segítettem.
2014. jan. 18. 03:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem csak akkor kell figyelmesnek lenni egy lánnyal ha alacsony vagy és kompenzálni akarod... normális csajok nem fognak pl magas de bunkó állatokkal összejönni:)

még egyszer mondom. a normálisak nem fognak:)

Ez a duma meg hogy a nők felszínesek...hagyjuk már... ennyi erővel a pasik is azok...a miszter ha felszedtél egy kilót, nem kapsz enni fajták....

szóval ezt a szöveget nem kéne erőltetni:)

2014. jan. 18. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!