Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 éve szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve szerelmes vagyok egy nálam 40 évvel idősebb férfiba. Ez nagyon beteges?

Figyelt kérdés

Nem tudok tenni az érzéseim ellen, őrültem szerelmes vagyok. Volt már valaki közületek ugyanilyen helyzetben? Igaz, hogy 60 éves, de még mindig nagyon vonzó, lelkileg teljesen fiatal és nagyon férfias. Ezek mentő körülménynek számítanak, vagy kétségtelenül beteges amit érzek? Tudtok hasonló esetről, akár csak hallomásból is?

Nem tudom őt kiverni a fejemből, 2 éve csak rá tudok gondolni, ez nem egy fellángolás. Ráadásul ront a helyzeten az, hogy nagyon kedves és törődő velem, és viszonozza a vonzalmamat, de ő csak testi kapcsolatot tudna adni nekem.

Most mi legyen? :(

2014. jan. 16. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha ez jó neked, és megelégednél a testi kapcsolattal is, akkor hajrá. Ha többet szeretnél, akkor jobban jársz, ha elfelejted.
2014. jan. 16. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
bitch alert!
2014. jan. 22. 00:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért nem tudna többet adni???

Köztünk 28 van, épp közös családot tervezünk. Szeretjük egymást, kölcsönösen.

Nézz utána Kodály két házasságának, gyönyörű történetek... És Jókainak. És Chaplinnek és Oona-nak...

Nincs az a korkülönbség, amit ne lehetne áthidalni...

2014. jan. 22. 00:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Palácsik Tímea is 38 évvel fiatalabb, mint a férje.
2014. jan. 22. 00:56
 15/16 Voyager24 válasza:
Szia! A leírásod alapján Te lehet hogy gerontofíliás vagy, ami nagyon ritka, azt jelenti hogy az idősekhez vonzódsz szexuálisan, bár nem tudom hogy nálad ezt más öregek is kiváltják e vagy csak a szóban forgó idős ember. Ne ijedj meg, nem szándékom téged bántani, viszont talán megéltél valami traumát és számodra ez a személy ad neked lelki erőt és talán hálát érzel, vagy apa komplexusod van. Én azt javasolom hogy ne szégyeld magad, de kérj segítséget szakembertől, hát ha rendezni tudod az érzéseid.
2014. jan. 22. 01:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Palácsik Tímea is 38 évvel fiatalabb, mint a férje."

-a lehető leggázabb példát hoztad fel, ahol nyilvánvaló h kitartott prostiként van a vén faszival a csaj

2014. jan. 22. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!