Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek költsem értelmesebb dologra?
Figyelt kérdés
a szüleim eladnak vmit aminek az árát elfelezzük és 1millió jutna nekem vagy lehet több és én nagyon rég óta akarok szilikonmellet mert kicsi és nagyon zavar de a barátom azt mondja miért nem költöm értelmesebb dologra de ha egyszer erre vágyom és önerőböl nem megy mivel tanulok még igaz keresek munkát de érettségivel nehéz.2014. jan. 16. 19:18
11/14 anonim válasza:
Lakasra keves? Jahbocs... kell 10milla, nekem az olembe pottyan 1... az ne eleg, inkabb elszorom...
tedd csak el, kesohb meg baromira jol fog jonni a lakashoz is, a tanulmanyokhoz is
12/14 anonim válasza:
milyen gyönyörű leszel amikor a kor következményekén kicsit
megnyúlik a bőröd és olyan melleid lesznek mintha egy zacskóba lenne egy mandarin
hú olyan vonzó leszel hogy így belegondolva lehet inpotens lettem
13/14 anonim válasza:
De ha így tetszel a barátodnak azt tényleg komolyan gondolja!
Úgy szeret ahogy van, és ezt tiszteld benne.
Ki tudja, lehet el is hagyna ha megcsináltatnád a melleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!