Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alakomról? Leginkább kritikákat várnék L/18

Figyelt kérdés

[link]

[link]

őszinte véleményeket várok, és tényleg inkább kritikákat:)

2014. jan. 16. 19:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, jó ez! :)
2014. jan. 16. 19:46
 22/40 anonim ***** válasza:

Közel tökéletes:

vékony, homokóra alak és nagy formás popsi, büszke lehetsz rá:)

2014. jan. 16. 19:48
 23/40 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleid is "büszkék" rád,hogy a neten mutogatod magad.Nem szégyeled magad,a pokolra fogsz jutni.
2014. jan. 16. 19:49
 24/40 anonim ***** válasza:

Őszinteséget, és kritikát szeretnél ? :) Abba baromi jó vagyok :D Volt barátnőm is már rám szólt, hogy néha azért füllenthetném azt, hogy minden tökéletes rajta :P

A popsid kicsit lapos, de elmegy. Van 1 kis úszógumid, a melled szintén kicsit kicsi, mivel azt sem vetted eszre, hogy befigyel a tevepata a képen, picit igénytelennek tűnsz...

Ezektől eltekintve, nézel ki annyira jól, hogy ha a személyiséged megfog, nem érdekelne az a 4-5 kiló plusz, ami van rajtad.

10/6 Átlagos vagy :) Tehát no para :P

2014. jan. 16. 19:53
 25/40 anonim ***** válasza:
jó ez teljesen. dugnálak.
2014. jan. 16. 20:05
 26/40 anonim ***** válasza:
sztem meg álszent vagy...ha dagi lennél tuti nem tetted volna ki, csak az a bókokat vadászod, mert tisztába vagy azzal h milyen alakod van...meg ez a szöveg h kritikát kérsz...:D szánalmas
2014. jan. 16. 20:20
 27/40 anonim ***** válasza:
Kicsit feszesíts szerintem. Alapvetően jó alakod lenne, de kicsit úgy tűnik, mintha elhanyagolnád magad.
2014. jan. 16. 20:44
 28/40 anonim ***** válasza:

veeeeekony homokora alkat???? hat nem!!! az nem itt kezdodik.semmi dereka a csajnak.. akkora a dereka mint a csipoje.plussz meg a segge is lapos.melle sincs..

a labai jok,de nagyon atlagos

2014. jan. 16. 20:58
 29/40 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindenkinek, most már akkor meg van, hogy mikre fogok több időt ráfordítani az elkövetkezendő hónapokban:)
2014. jan. 16. 21:32
 30/40 anonim ***** válasza:
De dugnám azt a puncit meg segget!!!
2014. jan. 16. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!