Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen nem új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen nem új generációs nők?

Figyelt kérdés

Akik nem az éjjel-nappal Budapest, és a való világ 6 szereplőire hasonlítanak. Vagyis, akik nem plázáznak, nem trend mánia őrültek és nem okostelefon őrültek (tükörben fényképezkedés.

Akik a természetet többnek tartják az okostelefonjuknál vagy a divatnál.

2014. jan. 16. 18:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az ilyen pláza mádám nőkre nem lehet a belsővel hatni. A külsővel lehet: milyen jó kocsid van, mennyit keresel, milyen izmos vagy!
2014. jan. 16. 19:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Á-L-T-A-L-Á-N-O-S-Í-T-Á-S.
2014. jan. 16. 19:41
 13/21 A kérdező kommentje:

Az új generációs nők:

[link]

Az ilyenek nekem nem jönnek be. Sajnos a fiatalok is ezekre akarnak hasonlítani. Halkan megjegyezve.

2014. jan. 16. 19:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Attól ez még kőkemény, ostoba általánosítsás. Azt fogd fel, Kérdező, hogy nem húzhatsz mindenkit egy kalap alá. Vannak kivételek. Vannak kivételek, b'ssza meg!
2014. jan. 16. 19:59
 15/21 anonim válasza:
Kedves ódivatú hölgytársaim, üdv a klubban, én is dettó ilyen vagyok , és hozzáteszem, h nem is akarok ezen változtatni!! :D :D
2014. jan. 16. 20:02
 16/21 A kérdező kommentje:
Vannak, amíg a média mindenkit a hatalma alá nem von! A nőket a divattal csábítsák! Tudnak beszélni a nők nyelvén!
2014. jan. 16. 21:25
 17/21 A kérdező kommentje:

Tesztelésként: Két napig ez a képem volt fent társkeresőn, és 2 nap alatt 50 nő írt rám, hogy szeretne velem megismerkedni.

[link]

Míg a saját képem volt fent, egy sem nézett rám sohasem.

Tehát az új generációs nők ezeket az izmos férfiakat szeretik. És nekik a külső a fontos! Nem a belső!

2014. jan. 16. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Feladom, te irgalmatlanul ostoba vagy.
2014. jan. 16. 21:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem véletlen vannak a médiában ilyen nők (való világ, éjjel-nappal budapest), minden nő ilyen lesz, mint ők! Divat őrültek, és plázába járók! A média ért a nők nyelvén!
2014. jan. 16. 21:47
 20/21 A kérdező kommentje:

Bemutatkozásom a fénykép mellé: Én egy udvarias, jólelkű férfi vagyok. Aikido-zom, és már versenyt is nyertem! Szoktam Hawaii-ra menni minden 2 hónapban. Valamikor kiruccanok, valamikor üzleti útra, a villámban pihengetek kint külföldön!

Ez nagy siker volt a nőknél! Nem úgy, mint az eredeti fényképem, amit soha meg nem néztek! Tehát ebből is látszik, hogy csak ilyen nők vannak már!

2014. jan. 16. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!