Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön is tiltva van a béranya szerep?
mivel egyszerűen nem találok egy partnert akivel le tudnám élni az életem, úgy döntöttem feladom, és 1 év múlva amikor végzek a főiskolával elmegyek innen külföldre mivel a szüleimen kívül semmi nem köt ide, de ők meg nem fognak örökké élni.
én már beletörődtem abba h senkim nem lesz, bulizni és lerészegedni meg ezért nem fogok, viszont szeretnék egy gyereket, és megfordult már a fejemben h lehetne egy nő egy béranya aki megszüli nekem, én pedig felnevelném.
Ha van elég pénzed, akkor semmi sincs tiltva, sem itthon, sem külföldön... de törvény nem engedélyezi.
Rossz a hozzáállásod a dolgokhoz. Nem szabadna így felfognod, hogy úgy sem lesz senkid. A gyereknek meg szüksége van anyára.
pedig nemetbe terveztem a menetelt.
Angliaban is tilos?
Na utánanéztem, és az alábbi országokban legális az a fajta béranyaság, ami neked kell:
- Ukrajna
- Oroszország
- India
- USA-ban: California, Illinois, Arkansas, Maryland.
Kiegészíteném még Görögországgal a listát :)
Ott is szóba jöhet a dolog.
Én azért még sok sikert kívánnék neked az ügyben, és még ne add fel azért ilyen végérvényesen! :)
23/N
köszi szépen. Görögország még nem is rossz.
Viszont köszi a jó kívánságot de ez már aligha fog változni. 100% hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!