Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy van egy srác nem járunk de a szexről beszélünk és hogy szexelünk de nem járunk?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor sajnos bele kell törődnöd a sorsodba, hogy csak szexre kellesz neki, de nem vagyok olyan értékes számára, hogy komoly kapcsolatba kezdjen veled
2014. jan. 16. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor kefélj amíg megunod, vagy tönkremegy a kapcsolatotok, mert mindketten mást vártok.
2014. jan. 16. 00:08
 13/16 anonim ***** válasza:
De amatőr a gyerek. Én inkább bugyi nélküli képet kérnék.
2014. jan. 16. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Háremhölgy lettél. És pont ennyit is érsz, amíg hagyod.

Tipp: keress másik pasit, akinek nem csak egy b*sz*'sra vagy jó

/a moderátoroknak üzenném - akik meg fogják vizsgálni korábbi és ez utáni hozzászólásaimat, indokolt esetben a hozzáférésemet letiltják - hogy a trágár szóhasználat lealacsonyító jellege utalt a társadalmi megítélésre, így mélyítve a hozzászólás konnotív tartalmát./

2014. jan. 16. 01:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Most itt igazából mi a kérdés?

Miért van ez? Nem egyértelmű?

Szeret veled szexelni, de érzelmei nincsenek az irányodba, így járni nem akar.

Egyébként nincs semmi rossz egy ilyen viszonyban, voltam így már én is, életem legjobb szexuális élménye volt. Bár igaz, mi szerelmesek voltunk, csak nem jöttünk össze. De atól még, hogy nem kapcsolat.. sokkal jobban és lelkesebben elégített ki, mint mások, akikkel kapcsolat volt...nem ettől függ a jó szex.

Bár, esetedben azt mondanám, hogy hagyd ezt a viszonyt, ha szereted, mert sérülni fogsz.

2014. jan. 16. 02:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert hagyod magad kihasználni. Ugye milyen jó?
2014. jan. 16. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!